У той час як підприємства та школи у всьому світі віддають перевагу віддаленій роботі, Microsoft Teams активно сприяє забезпеченню їх зв’язку за допомогою відеоконференцій, телефонних дзвінків та чатів.

Збільшення кількості одночасних відеозаписів на зустрічах Teams, віртуальні приватні розмови – це нова норма для віддаленої роботи. Число учасників, які можуть бути одночасно видимі на зустрічі Teams, збільшилося з 4-х до 9-ти.

Нова функція “підніміть руки” в Teams дозволяє учасникам зустрічей визначити хто з них хоче виступити. Всі побачать візуальну підказку на учасника, а також в списку учасників, в якому пріоритет віддається тому, хто підняв руку першим, після чого йому надається можливість виступити.

Основою успішної роботи є популярна функція розмиття фону відео на зустрічах Teams з фоновими ефектами. Цей часто використовуваний функціонал, тепер доступний на iPhone і iPad. В середині травня цього року, планується подальше оновлення даної функції, в тому числі можливість завантаження користувачами власних зображень.

Незалежно від чутності, титри в прямому ефірі дозволяють учасникам зборів стежити за тим, що сказано під час нарад Teams. Субтитри в прямому ефірі тепер доступні на мобільних пристроях iOS і Android на англійській мові.

Microsoft 365 тимчасово підніме стандартні ліміти для прямих ефірів, що проводяться в Teams, Stream і Yammer:

– Ліміт відвідувачів: заходи можуть підтримувати до 20 000 відвідувачів.

– Паралельні події: 50 заходів можуть проводитися одночасно з кожним клієнтом.

– Тривалість події: тривалість події збільшена до 16 годин на кожну трансляцію.

Додатково, зовсім недавно компанія оголосила про підтримку до 100 000 учасників заходів в рамках програми Live Events Assistance Program.

Завдяки функції «запис дзвінка», ви можете з легкістю записувати дзвінки в форматі 1:1 в Teams. Просто виберіть опцію запис, і учасники дзвінків отримають повідомлення на їх екрани про те, що запис почався.

Тепер організатори наради можуть оголосити про те, що абоненти приєднуються до наради або залишають її, тому ви завжди будете знати, хто знаходиться в онлайн. Також, організатори зустрічі можуть завершувати нараду для всіх учасників. Якщо ви вчитель, наприклад, це відмінний спосіб переконатися, що ваші учні не залишилися в віртуальному класі після того, як ви покинули його.

Оптимізація локальних медіа-потоків для прямої маршрутизації покращує якість голосу, зберігаючи медіа потоки локальними в межах корпоративних мереж. Вона також підтримує потоки між Teams і SBC, навіть якщо вони знаходяться за корпоративними брандмауерами, невидимими для Microsoft. Дана локальна потокова передача покращує безпеку і продуктивність для Teams Calling.

Тепер Teams web і desktop розпізнає Outlook в налаштуваннях політики веб-пошти, яка контролює, чи можна користувачам змінювати картинки своїх профілів. Адміністратори можуть налаштовувати цей параметр для підвищення безпеки, запобігаючи використанню невідповідного контенту на фотографіях профілів.

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua