Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — презентує нову лінійку комплексних корпоративних рішень, які відповідають сучасним потребам безпеки як великих корпорацій,  так і малих та середніх підприємств. Управляти новими комплексними рішеннями можна локально або в хмарі за допомогою єдиної консолі ESET PROTECT, яка дозволяє здійснювати моніторинг та контроль стану безпеки усієї мережі за лічені хвилини.

Зокрема, рішення ESET PROTECT Complete оптимальне для організацій, які крім потужного захисту даних на робочих станціях, потребують додаткової безпеки хмарної електронної пошти Microsoft 365 та OneDrive. На додаток рішення забезпечує захист від «0-денних» загроз, а також дозволяє здійснювати повнодискове шифрування для посилення безпеки даних.

Для потреб великих підприємств створено рішення ESET PROTECT Enterprise, яке забезпечує можливість детального огляду мережі у відповідності до високих вимог безпеки. До складу продукту входить один із найпотужніших на ринку інструментів для виявлення та реагування (EDR) — ESET Enterprise Inspector, управління яким здійснюється за допомогою єдиної консолі управління. Інструмент забезпечує виявлення підозрілих подій, що відбуваються на робочих станціях, а також забезпечує широкі можливості пошуку та усунення загроз. Крім цього, ESET PROTECT Enterprise забезпечує багаторівневий захист робочих станцій та мобільних телефонів, а також файлових серверів.

Крім цього, до оновленої продуктової лінійки увійшли рішення ESET PROTECT Entry (раніше відоме як ESET Endpoint Protection Advanced Cloud), ESET PROTECT Advanced (раніше відоме як ESET Remote Workforce Offer) та ESET PROTECT Mail Plus.

Також із 1 березня 2021 року співпраця з партнерами з продажу продуктів ESET та рішень технологічного альянсу ESET здійснюється за новими партнерськими програмами! ️

  • відтепер діють 2 партнерські програми – для продуктів ESET та для рішень ESET Technology Alliance;
  • змінено вимоги до об’ємів продажу продуктів ESET та рішень ESET Technology Alliance;
  • оновлено процес нарахування маркетингових балів;
  • додано спеціальні пропозиції для партнерів на 2021 рік.

Актуальна версія партнерських програм вже доступна на порталі у розділі «Партнерська мережа» → «Партнерська програма».

З питань придбання продуктів ESET та навчання звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua