Корпорація Corel, один з провідних світових розробників програмного забезпечення, оголосила про те, що лінійка продукції CorelDRAW® Graphics Suite була істотно розширена: поряд зі свіжою версією програмного забезпечення для Windows вийшов у світ абсолютно новий графічний пакет, розроблений спеціально для macOS.

До складу цих рішень входить новий зручний додаток CorelDRAW.app ™, створений для віддаленої роботи. З CorelDRAW Graphics Suite 2019 користувачі можуть створювати високоточні і неймовірно привабливі графічні матеріали, використовуючи зручну для себе платформу.

Абсолютно новий пакет CorelDRAW Graphics Suite 2019 for Mac

CorelDRAW Graphics Suite 2019 вкладає серце і душу CorelDRAW в нове дизайн-середовище, розроблене спеціально для Mac.

  • Комплексний набір професійних інструментів. CorelDRAW забезпечить вас всім необхідним для розробки графічного дизайну, створення ілюстрацій і макетів станиць, в Corel PHOTO-PAINT® ви знайдете різноманітні інструменти фоторедагування, Corel® Font Manager ™ допоможе проіндексувати і систематизувати бібліотеки шрифтів, з AfterShot ™ 3 HDR ви зможете виконати обробку файлів RAW, а новий додаток CorelDRAW.app надасть віддалений доступ до графічних інструментів.
  • Інтеграція з передовими технологіями. Відкрийте для себе LiveSketch ™ – новий революційний інструмент для роботи з векторними кривими, який аналізує і модифікує намальовані від руки штрихи і комбінує їх з існуючими векторними кривими.
  • Унікальне дизайн-середовище для macOS
  • Простий в освоєнні і використанні

Нові можливості пакета CorelDRAW Graphics Suite 2019 for Windows

Нова версія CorelDRAW Graphics Suite пропонує колекцію нових інструментів, розроблених для створення високоточних дизайн-проектів в умовах повної свободи творчого самовираження.

Основні особливості:

  • НОВЕ! Вікно налаштування «Об’єкти». Кардинально оновлене вікно налаштування «Об’єкти» підвищує ефективність роботи за рахунок забезпечення як прямого контролю над структурою документа, так і швидкого доступу до всіх його компонентів.
  • НОВЕ! Недеструктивні ефекти, представлені в CorelDRAW, дозволяють модифікувати растрові ефекти і застосовувати їх як до растрових, так і до векторних зображень, зберігаючи при цьому вихідні дані.
  • НОВЕ! Дизайн з точністю до пікселя. Вирівнювання піксельної сітки по краю сторінки гарантує наявність чітких меж у кожного експортованого графічного елементу, а нова кнопка вирівнювання по піксельній сітці дозволяє покращити форму об’єктів.
  • НОВЕ! Сучасні шаблони. Професійні шаблони, розташовані в покращеному діалоговому вікні «Створити з шаблону».
  • ПОКРАЩЕНО! Зовнішній вигляд, відчуття при роботі та продуктивність програмного забезпечення. Перероблений інтерфейс відрізняється спрощеною навігацією, покращеною узгодженістю та підвищеною продуктивністю. Пакет також оснащений удосконаленнями в області роботи з текстом, швидкості запуску програми і завантаження документів, рендеринга графіки та ін.

Джерело Corel

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців 0 800 75-01-34 або sales@softico.ua