Тоді, як нові запити клієнтів можуть означати нові проблеми, компанія Acronis прагне спростити і зробити співпрацю більш прибутковою. На початку лютого в Acronis оновили партнерську програму, додавши нові переваги, стимули і ресурси, призначені для підтримки партнерів.

Нова програма спрямована на допомогу партнерам заробляти більше, використовуючи хмарні рішення, спеціально розроблені для задач захисту їхніх клієнтів.

Партнерська програма Acronis #CyberFit тепер включає:

  • Фінансові заохочення: збільшуються згідно з просуванням партнерів у межах програми, включаючи знижки і фонди розвитку ринку на основі пропозицій (MDF).
  • Маркетингові та торгові фонди, із додатковими інструментами автоматизації маркетингу і можливостями поновлення, які з’являться у березні 2021 року.
  • Допомога в керуванні рахунками, масштабована відповідно до рівня програми, зі спеціальною маркетинговою підтримкою, доступною для платинових партнерів.
  • Посилена технічна підтримка.
  • Продажі та технічне навчання від Acronis #CyberFit Academy. Курси доступні як у режимі реального часу, так і в режимі онлайн.

Сергій Білоусов, Acronis’ Founder and CEO пояснює, чому компанія розширила свою партнерську програму: “У Acronis пріоритет надається рентабельності наших партнерів. З моменту запуску програми Acronis Cyber ​​Protect минулоріч ми отримали переважну більшість позитивних відгуків від партнерів про можливості масштабування свого бізнесу і значне збільшення продуктивності ІТ-фахівців”. Acronis Cyber ​​Platform дозволила партнерам автоматизувати, налаштовувати і забезпечувати кібербезпеку на такому рівні, який раніше був неможливий. Тепер, із впровадженням нової партнерської програми #CyberFit, орієнтованої на хмарний бізнес, у партнерів є всі можливості для зростання бізнесу і впровадження нових сервісів кібербезпеки для своїх клієнтів”.

Крім оновленої партнерської програми #CyberFit, в Acronis представили партнерам огляд деяких інших змін, які будуть доступні вже найближчим часом – зокрема, новий партнерський портал, покликаний зробити керування рахунками та спілкування з Acronis ще простішим. Запуск нового порталу запланований на березень 2021 року.

Оновлений формат ліцензування дозволить партнерам Acronis розширити свої пропозиції з кібербезпеки, створивши нові можливості та отримавши додатковий дохід.

Олексій Русляков, Acronis Channel Chief пояснює: “Успіх наших партнерів – це наш успіх. Збільшуючи обсяги продажу, розширюючи інструменти маркетингу, технічної підтримки і навчання, ми, як ніколи, полегшуємо завдання щодо захисту і тішимо своїх клієнтів рішеннями світового класу в галузі кібербезпеки від Acronis. Acronis, як і раніше продовжує інвестувати в розвиток і зростання партнерів на взаємовигідних для нас умовах”.

Джерело Acronis

Із питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.