Майже через 5 місяців після виходу першої бета-версії MyChat для iPhone компанія Network Software Solutions випустила версію вже в App Store. Додаток все ще в статусі бета-версії, активно наповнюється функціоналом і часто оновлюється.

В системі можна зареєструвати власні протоколи, щоб під час натискання на посилання стартував додаток, пов’язаний з ним. Так роблять Telegram, 1С Підприємство та інші широко відомі програмні продукти.

Через Alt + L можна вставити ось таке посилання, наприклад:

“e1c://server/servername/basename#e1cib/data/type?ref=id”.

По кліку на цей лінк в чаті буде запускатися асоційований з ним додаток, якщо він встановлений в системі.

Додали налаштування “Запам’ятовувати мову розкладки в приватах і конференціях” в MyChat Client для Windows. За замовчуванням воно включене і вирішує проблему з постійним перемиканням на різні мови, якщо ви спілкуєтеся з користувачами російською, англійською, українською, польською та іншими мовами. Програма автоматично реєструються, в якому саме приватному діалозі або конференції у вас була включена яка мова і автоматично перемикається на неї, коли ви переходите з різних діалогів в чаті.

Інструкція з оновлення MyChat

Джерело Network Software Solutions

З питань придбання продуктів Network Software Solutions звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua