Команда розробників MindManager® розширила пакет інструментів візуалізації, розроблений для просування проектів, планів і робочих процесів від концепції до реалізації. Нові MindManager® для Microsoft Teams і MindManager® Windows 21 стимулюють командну продуктивність, створюють оптимальні умови для спільної роботи і підтримують високий рівень узгодженості для більш інформованого прийняття рішень і забезпечення загального успіху.

«Часто робота команд ускладнюється розрізненістю даних, а також недостатньою поінформованістю про діяльність колег. Низький рівень узгодженості може стати причиною сповільнення проектів, неефективної комунікації і зривання стратегій і планів, – каже Блер Янг, старший директор з продукту, MindManager. – З інструментами для систематизації даних, подання інформації та відстеження прогресу проектів MindManager забезпечує умови для безперебійної спільної роботи і успішної комунікації, завдяки яким команда буде працювати злагоджено».

Власники підписки MindManager Enterprise отримують повний пакет продуктів MindManager, включаючи інтуїтивно зрозумілі інструменти візуалізації, які підвищують продуктивність і підтримують спільну роботу:

  • MindManager® Windows 21.Покращені можливості візуалізації допоможуть трансформувати наявні дані в ефектні і практичні діаграми.
  • MindManager® для Mac 13. Скористайтеся функціями систематизації інформації та візьміть на озброєння специфічні для macOS можливості.
  • MindManager® для Microsoft Teams. За допомогою цієї програми ви зможете спільно редагувати карти, керувати інформаційними панелями робочих груп і дотримуватися графіку виконання поставлених завдань – безпосередньо в Microsoft Teams.
  • MindManager® Snap™.У будь-який час, в будь-якому місці: моментальні знімки зображень, посилань та інших матеріалів. Підвищіть ефективність командної роботи за допомогою нової функції отримання і поширення зафіксованого контенту між групами користувачів через настільний додаток, браузер Chrome або мобільні пристрої.
  • Мобільний додаток для перегляду MindManager® Go. Потужні функції фільтрації та пошуку (тепер з підтримкою багатокористувацького режиму MindManager Snap) дозволяють сконцентруватися на ключових темах проекту.
  • Co-Editing (только на Windows). Влаштовуйте хмарні конференції в реальному часі, учасники яких можуть приєднуватися до нарад з комп’ютерів Windows і Mac. При цьому для доступу до робочої сесії в Co-Editing запрошеним користувачам не потрібна ліцензія MindManager.

Новий MindManager Windows 21 інтегрується з затребуваними в бізнес-середовищі платформами і програмним забезпеченням. Оновлення дозволяють легко централізувати інформаційний потік і консолідувати колективні знання та досвід:

  • Імпорт та експорт файлів (сховища). Задіюйте OneDrive, Google Drive, SharePoint, Box і Dropbox для експорту та імпорту файлів, включаючи Microsoft Word, Excel і Project.
  • Microsoft Word Export. Процедура експорту в Word (без необхідності в установці нативного додатку Word) містить додаткові налаштування і відрізняється підвищеною гнучкістю.
  • Слайди та презентації. Застосовуйте функції побудови діаграм до окремих слайдів і додавайте інформацію з множинних карт, що зберігаються локально або в хмарі.
  • Текстові акселератори. Для доповнення тим ресурсами і тегами потрібно просто вставити «@» або «#» перед назвою тега або ресурсу.
  • Стиль оформлення інформації, представленої в темі. Гнучкі налаштування, свіжий дизайн та новий стиль оформлення даних, що містяться в темі, дозволяють організувати більш чітку і зрозумілу подачу інформації в MindManager Windows і MindManager для Microsoft Teams.
  • Тематичні інфо-карти. Приховуйте другорядну інформацію, забезпечуючи карткам високий рівень візуальної розвантажені, зберігаючи при цьому швидкий доступ до всіх компонентів. Інформацію можна перетягувати з карт в теми і навпаки.
  • Форми об’єктів. Стандартні галузеві форми, такі як блокові стрілки, шеврони, паралелограми і трапеції, допоможуть посилити ефективність подачі інформації в діаграмах.
  • Потужні додаткові елементи для блок-схем.
  • Продуктивність і зручність використання. Відкрийте для себе понад 30 удосконалень, таких як колірне кодування ресурсів, спрощена горизонтальна прокрутка та ін.
  • Карти, що згортаються. Агрегує дані з різних джерел: карти, що згортаються дозволяють додавати, як поодинокі теми, так і повноцінні тематичні структури з множинних карт (незалежно від локації файлів) в єдину зведену діаграму.

MindManager надає допомогу індивідуальним фахівцям, робочим групам і цілим організаціям в досягненні високих результатів. ПЗ MindManager направлене на спрощення процесів збору та систематизації даних, а також на оптимізацію методів обміну інформацією. MindManager входить до складу портфеля додатків корпорації Corel.

Джерело Corel

З питань придбання рішень Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.