Microsoft замінить вбудовані у Windows програми Office новим варіантом Microsoft 365. Новий Microsoft 365 призначений для використання мережі Microsoft Graph, надання додаткових програм, відповідних документів, стрічки зустрічей та інформації, яка може бути корисною для планування.

Нова програма буде доступною не лише комерційним клієнтам Microsoft, але й звичайним користувачам. Програма буде включати регулярний доступ до застосунків Office, стрічку останніх документів і файлів, а також можливість перегляду зустрічей.

Тепер пакет дає доступ до всіх програм Microsoft, а не тільки Office, з’явився відповідний розділ для сторонніх програм. Крім того, є канал для перегляду зустрічей та персональні рекомендації із мережі Microsoft Graph.

«Новий додаток Microsoft 365 – це частина нашої ширшої стратегії та фокусу компанії на Microsoft 365, а також відображенням інновацій, які ми прагнули впровадити у міру того, як робота та життя продовжують розвиватися», – пояснює Джаред Спатаро, корпоративний віцепрезидент Майкрософт. «Нова програма служить центром для всіх програм для підвищення продуктивності, які пропонує Microsoft 365, і надає нашим клієнтам простий, але потужний досвід, орієнтований на стиль спільної роботи, що змінюється».

Microsoft запустила підписки на Microsoft 365 для споживачів два роки тому, пропонуючи доступ до Office, Teams та багато іншого в пакеті щомісячної підписки. Запуск був успішним – кількість підписок на Microsoft 365 Consumer продовжує зростати і зараз становить 59,7 млн.

Джерело: https://bit.ly/3yMod3Z

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.