Минулого тижня Microsoft Teams відсвяткував свою третю річницю, в честь чого командою розробників були представлені нові можливості програми.

Налаштування на віддалену роботу та навчання

Спалах COVID-19 торкнувся мільйони людей у всьому світі, надавши вплив на їх роботу, спілкування, сімейне і суспільне життя. Дистанційна робота зараз дуже популярна і в Teams прогнозують, що вона залишиться такою і після спалаху вірусу.

Трансформація методів роботи людей

За останні три роки тисячі різних організацій, серед яких 93 зі списку Fortune 100, відкрили для себе Microsoft Teams. Це допомогло працівникам залишатися на зв’язку і продовжувати спільну діяльність. Так, наприклад, 20 компаній з більш ніж 100 000 співробітників вже активно використовують Teams (Ernst & Young, SAP, Pfizer і Continental AG, а також Accenture, в якій налічується 440 000 співробітників).

Що нового в Microsoft Teams?

Розробники продовжують інвестувати в створення нових можливостей для покращення роботи програми. Це сприяє підвищенню якості онлайн-зустрічей для клієнтів і наданню технологічних рішень для фахівців “Першої лінії”, а також медичних працівників.

  • У кожного був досвід участі в віддаленій зустрічі, коли хтось поруч голосно друкував на клавіатурі або шумів. Функція шумозаглушення в реальному часі допомагає звести до мінімуму відволікаючий фоновий шум, дозволяючи добре чути співрозмовника.
  • На великих зборах віддаленим учасникам іноді буває важко щось сказати. Завдяки функції “Підняти руку” учасник може надіслати візуальний сигнал про бажання висловити свою думку.
  • Промислові робітники повинні ефективно спілкуватися і взаємодіяти один з одним, зберігаючи при цьому безпеку. З новою інтеграцією між Microsoft Teams і головними пристроями RealWear, працівники “Першої лінії” зможуть отримувати доступ до інформації та спілкуватися з віддаленими фахівцями в режимі гучного зв’язку.
  • Організація віртуальних зустрічей B2C часто є альтернативою візитам до пацієнтів, зустрічам з клієнтами або співбесід з кандидатами на роботу. Функція “Бронювання в Teams” дозволяє легко планувати, керувати і проводити віртуальні зустрічі.
  • Незабаром Microsoft Teams дозволить виводити чати в окреме вікно, щоб спростити робочий процес і полегшити перехід між поточними розмовами.
  • Підтримка автономного режиму і обмеженої мережі дозволяє читати повідомлення в чаті і писати відповіді навіть без підключення до Інтернету.
  • Розробники випускають нові пристрої, сертифіковані для Microsoft Teams. Yealink VC210 є першою панеллю для спільної роботи, яка об’єднує спікерів, мікрофони і камери. Також скоро будуть доступні навушники Bose Noise Cancelling 700 UC.
  • У США представили Microsoft 365 Business Voice, нова пропозиція для малого та середнього бізнесу, яка перетворює Teams в повноцінну телефонну систему. Ще вийшла нова лінійка Microsoft 365 Enterprise plan, яка буде включати в себе додаткові опції ліцензування для працівників «Першої лінії».

Нові можливості Microsoft Teams будуть доступні вже в цьому році.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua