fbpx

Microsoft оновила Word, Excel та PowerPoint для iPad

Компанія Microsoft оновила додатки Word, Excel і PowerPoint для iPad, додавши в декілька з них важливі функції, які були анонсовані ще навесні 2020 року.

В першу чергу важливе нововведення торкнулося текстового редактора. Тепер Word має повноцінну підтримку трекпадів і комп’ютерних мишей. Їх нативна підтримка і навіть курсор з’явилися ще в iPadOS 13.4, з виходом Magic Keyboard. Так що тепер власники iPad за допомогою зовнішніх маніпуляторів можуть ще комфортніше працювати з текстом – виділяти, переміщати, клацати на елементи інтерфейсу самого додатку – загалом, робити все те, що багато хто звик виконувати під час роботи в Word за комп’ютером.

Excel ж отримав лише підтримку багатовіконності, Apple називає цю функцію Split View. Тепер на одному екрані поруч можна відкрити дві таблиці Excel і працювати з ними пліч-о-пліч. А от PowerPoint якихось таких же важливих функцій не отримав – зате компанія зробила для додатку функцію Presenter Coach, яка допомагає краще підготуватися до презентації завдяки аналізу мови, запинок і слів-паразитів.

Варто також відзначити, що підтримка трекпадів і мишей в тій чи іншій мірі реалізована у всіх трьох вищезазначених додатках. Наприклад, в Excel за допомогою миші, знову ж таки, як на комп’ютері, можна виділяти кілька комірок і більш ефективно працювати з таблицями. А в PowerPoint змінювати розміри або переміщати елементи на слайдах.

Джерело

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua

2021-01-26T13:39:50+03:00Січень 26, 2021|Новини|

Мы пытались сделать этот материал полезным, поделитесь им, пожалуйста!

2021-01-26T13:35:34+03:00Січень 26, 2021|

Мы пытались сделать этот материал полезным, поделитесь им, пожалуйста!

Go to Top