Компанія Microsoft додасть VPN-сервіс у свій фірмовий браузер. Вже почали тестувати функцію Microsoft Edge Secure Network, яка базується на технології Cloudflare.

Про це повідомила прес-служба корпорації.

За словами представників Microsoft, функція дозволить захистити пристрій і всі конфіденційні дані під час використання браузера. VPN-сервіс буде безкоштовним. При цьому кожен користувач отримає один гігабайт трафіку на місяць.

Відзначається, що Microsoft Edge Secure Network допоможе зашифрувати дані, які передаються через спеціальний тунель, що дозволить зберегти особисту інформацію під час відвідування незахищених сайтів або використання публічних Wi-Fi-мереж. Крім того, цей VPN-сервіс дозволить захистити від стеження в Інтернеті і зберегти в таємниці дані про місцезнаходження.

Для доступу до сервісу необхідно авторизуватися в Microsoft Edge через обліковий запис Microsoft. Поки що опцією можуть скористатися учасники бета-тесту. Нова функція з’явиться в Налаштуваннях на вкладці “Конфіденційність, пошук та служби”.

Браузер Microsoft Edge – що відомо

Компанія Microsoft випустила свіже оновлення для свого браузера Microsoft Edge. Тепер у браузера є нова бічна панель, яка допомагає ефективніше працювати в багатозадачному режимі.

Нова бічна панель повинна відобразитися автоматично, але якщо це не так, то виконайте комбінацію клавіш Control + Shift + /. У майбутньому Microsoft планує розширювати функціональність розділу.

Джерело: https://bit.ly/3fN37f6

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.