Останній випуск Illustrator містить хмарні документи і низку покращень, які дозволять вам працювати ефективно де б ви не перебували. Завдяки “хмарним” технологіям, від автоматичного збереження до відстеження версій документів, робота з документами в Illustrator стає простішою та швидшою. Так само з’явилося більше місця для проектування і миттєвого рендерингу ефектів.

Переваги “хмарних” документів виходять за межі простого доступу до документів незалежно від того, де встановлений Illustrator. Вони швидкі: незалежно від розміру ваших файлів, вони будуть зберігатися автоматично та набагато швидше, ніж стандартні файли на Вашому комп’ютері. Ви можете відстежувати, маркувати і повертатися до будь-якої версії своєї роботи безпосередньо в Illustrator.

Зовсім скоро Ви зможете обмінюватися документами з іншими користувачами для редагування або рецензування безпосередньо в додатку. Незабаром Illustrator буде доступний на iPad, після чого на ньому автоматично з’являться Ваші “хмарні” документи.

Остання версія максимально збільшує продуктивність GPU комп’ютера для візуалізації графіки в процесі проектування – незалежно від того, масштабуєте ви об’єкти, повертаєте або малюєте, вони візуалізуються лише у вигляді контурів. За допомогою цієї опції ваш об’єкт рендерингується в міру проектування, навіть якщо Ви застосували градієнти, ефекти або стилі штрихів.

Основні поновлення:

– Вирізні і вставні художні панелі.

Тепер Ви можете вирізати і вставляти художні панелі по різних документах.

– Початок роботи відбувається швидше з вікном “Нові документи”.

Нове вікно документів завантажується в 10 разів швидше.

– Вбудовані лінійки для декількох документів.

Лінійки, які раніше могли застосовуватися тільки для кожного рівня окремих документів, тепер можуть бути активовані для всіх документів.

– Експорт файлів зберігається в довільне розташування.

Використовуючи “Export As” або “Export for Screens” файл зберігається в папку файлу Illustrator або в останнє розташування, в яке файл був експортований.

Джерело Adobe 

З питань придбання продуктів Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua