Компанія TeamViewer, світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що корпоративна платформа доповненої реальності (AR) Frontline тепер доступна у Google Cloud Marketplace. Завдяки цьому клієнти Google Cloud Marketplace матимуть можливість швидко купувати товари та оплачувати рахунки по єдиному каналу.

TeamViewer та Google Cloud дозволять організаціям скоротити експлуатаційні витрати та час простою, підвищити продуктивність співробітників, ефективність процесів та задоволеність клієнтів та співробітників.

“Розширюючи партнерство з Google Cloud, ми ще більше зміцнюємо відносини з Google Cloud по виходу на ринок, завдяки чому нам вдасться розширити охоплення основних зростаючих ринків для AR-рішень TeamViewer на Google Glass Enterprise Edition 2”, – говорить Альфредо Патрон, EVP з розвитку бізнесу в TeamViewer. “Полегшене придбання TeamViewer Frontline через Google Cloud Marketplace ще більше прискорить впровадження цих технологій, оскільки все більше компаній оцінюють AR як критично важливий компонент для створення по-справжньому цифрового робочого середовища”.

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.