З появою CorelDRAW Essentials 2020 і CorelDRAW Standard 2020 року, а також повнофункціональним пакетом додатків CorelDRAW Graphics Suite 2020 року, випуск якого відбувся раніше в цьому році, Corel пропонує повний спектр графічних рішень, що відповідають унікальним потребам креативних споживачів, представників домашнього бізнесу, а також професійних користувачів.

«Протягом довгих років професіонали покладалися на CorelDRAW Graphics Suite в реалізації творчих ідей та розробці високоякісних проектів. Тепер потужні можливості цього графічного рішення доступні і для нових користувачів нашого графічного ПЗ, – говорить Джон Фальсетто, старший директор з виробництва графічних і офісних додатків. – Чи є ви фахівцем в галузі графіки, чия робота залежить від наявності повнофункціонального професійного рішення, любителем, якому для вираження свого творчого бачення потрібне зручне в роботі програмне забезпечення, або представник домашнього бізнесу, який потребує простих і доступних інструментах для створення маркетингових проектів, – лінійка продуктів CorelDRAW містить рішення, які підійдуть саме вам».

CorelDRAW Essentials 2020 року – це економічно ефективне програмне забезпечення для роботи з векторною графікою і макетами сторінок, при розробці якого акцент був зроблений на оцінку і подальший розвиток навичок користувачів. Тут ви знайдете інструменти для впевненого створення постерів, листівок, запрошень, календарів, зображень для публікації в соціальних мережах та інших матеріалів. Інтегровані в додаток практичні інструменти та поради допоможуть вам використовувати програмне забезпечення найефективнішим чином.

З надійними інструментами для макетування, редагування фотографій і роботи з графікою CorelDRAW Standard 2020 є оптимальним дизайн-рішенням для любителів і представників домашнього бізнесу. У цьому універсальному пакеті програм ви знайдете все необхідне для створення матеріалів з найрізноманітніших напрямків – від поштових листівок і фотоальбомів до рекламних оголошень і веб-графіки. Засновані на принципі роботи з шарами потужні засоби фоторедагування Corel PHOTO-PAINT ™ Standard (входить до складу ПЗ) дозволять вам покращити будь-яке зображення. Якісний креативний контент (картинки, шрифти і більше 50 професійно розроблених шаблонів) допоможе вам у створенні ваших власних листівок, постерів тощо.

CorelDRAW Graphics Suite 2020 року – професійне програмне забезпеченням для створення графічних дизайн-проектів на платформах Windows і Mac, а також в веб-форматі. З повним набором інструментів для розробки векторної графіки, макетування сторінок, редагування фотографій, роботи з текстом і управління шрифтами, а також надійним професійним модулем друку Corel пакет CorelDRAW Graphics Suite 2020 надає бізнес-підприємствам все необхідне для виробництва неймовірно ефектних високоякісних матеріалів. Крім усього іншого, нові функції спільної роботи суттєво спрощують обговорення, редагування та затвердження проектних матеріалів. Випробуйте PowerTRACE ™ – модуль трасування растрових зображень у векторну графіку, який працює за підтримки штучного інтелекту. У порівнянні з попередньою версією пакета швидкість виконання багатьох складних операцій була підвищена до 10 разів.

CorelDRAW Essentials 2020 випускається російською, англійською, німецькою, французькою, італійською, іспанською, бразильською, португальською, голландською та чеською мовами.

CorelDRAW Standard 2020 випускається російською, англійською, німецькою, французькою, італійською, іспанською, бразильською, португальською, голландською та чеською мовами.

Випущене раніше в цьому році повнофункціональним рішенням CorelDRAW Graphics Suite 2020 для платформ Windows і Mac надає дизайнерам і бізнес-підприємствам все необхідне для розробки проектів професійного рівня. Пакет випускається російською, англійською, німецькою, італійською, французькою, іспанською, бразильською португальською, голландською, польською, чеською, китайською (спрощена та традиційна), турецькою та японською мовами.

Функції спільної роботи, представлені в CorelDRAW.app, доступні тільки при наявності однієї з наступних опцій:

– Ліцензія з опцією Maintenance;

– Підписка CorelDRAW Graphics Suite;

– Безстрокова ліцензія з додатковою підпискою CorelDRAW.app Pro.

Джерело Corel

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua