Раді повідомити, що компанія Acronis увійшла до списку CRN 2023 Data Center 50. Це популярне рейтингове видання відзначає кращих виробників та постачальників послуг центрів обробки даних, відзначаючи їх за роботу щодо забезпечення максимальної продуктивності та ефективності центрів обробки даних, орієнтованих на клієнтів.

Що таке список CRN Data Center 50?

CRN, медіа-бренд The Channel Company, є одним із найнадійніших джерел новин, аналітики та інформації для каналів ІТ.

Щороку редактори видання визначають список найбільш відомих постачальників послуг центрів обробки даних, ґрунтуючись на їхньому спектрі послуг та впливі на ринок. Підсумковий список Data Center 50 є важливим джерелом інформації для постачальників послуг, які створюють найкращі рішення для центрів обробки даних.

Це свідчить про значний розвиток Acronis від постачальника послуг резервного копіювання до партнера з кіберзахисту у світовому співтоваристві торгових компаній.

Крім того, ця подія збігається із запуском нових центрів обробки даних Cyber Cloud у Будапешті, Торонто та Малайзії, які приєдналися до десятків існуючих центрів у всьому світі. Центри обробки даних Cyber Cloud використовують складні механізми безпеки, конфіденційності та відповідності вимогам корпоративного рівня для організацій усіх розмірів та галузей.

Слідкуйте за новинами про запуск нових центрів обробки даних. Більш детальну інформацію про те, як Acronis забезпечує конфіденційність, доступність та цілісність даних, можна знайти в Центрі ресурсів.

Повний список CRN Data Center 50 на 2023 рік.

Джерело: Acronis 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.