Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання нагород за корпоративні та домашні рішення для користувачів Windows відповідно до результатів звіту AV-TEST. Зокрема програми ESET Endpoint Security 7.3 та ESET Internet Security 14.0 показали максимальні бали у категоріях «Захист», «Зручність використання» та «Продуктивність» у тестуваннях у листопаді та грудні 2020 року.

Варто зазначити, що провідна незалежна організація AV-TEST використовує одну з найбільших колекцій зразків шкідливого програмного забезпечення, щоб створити реальне середовище для високоточного тестування рішень.

Під час випробування оцінювалося найпопулярніше антивірусне програмне забезпечення для Windows за трьома основними категоріями: захист, продуктивність та зручність використання. За результатами оцінок, рішення ESET як для домашніх, так і для корпоративних користувачів отримали по 6 балів за захист від шкідливих програм, включно з загрозами, які поширюються через Інтернет та електронну пошту. Також продукти ESET отримали найвищий бал за зручність використання, який враховує такі показники, як помилкові спрацювання та блокування безпечних веб-сайтів.

Крім цього, у категорії «Продуктивність», яка визначає вплив на швидкість роботи комп’ютера, рішення для домашніх та корпоративних користувачів отримали максимальні 6 балів, що є покращенням порівняно з показником 5,5 у тестуваннях у серпні та жовтні.

«Ми раді і надалі отримувати схвалення від експертів за рішення ESET для дому та бізнесу, а додатковим успіхом є досягнення найвищих балів у всіх трьох категоріях, що викликає надзвичайну гордість. Ми прагнемо зробити технології більш безпечними як для окремих користувачів, так і для цілих підприємств, і отримання визнання за найкращий антивірус свідчить про це, — коментує Роман Ковач, директор з досліджень компанії ESET. — Відзнаки від AV-TEST підтверджують ефективність наших продуктів у реальних сценаріях. А у зв’язку з необхідністю багатьох людей працювати онлайн та постійним розвитком загроз використання надійних рішень з безпеки є досить важливим».

Джерело ESET

З питань придбання продуктів ESET та навчання звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua