VPauto – аукціонний будинок, заснований в 1982 році. З моменту свого заснування компанія змінювалася і тепер засновує свою роботу на індустріальних процесах.

Аукціонний будинок має три фізичні точки продажу (Lorient, Nantes і Rouen) і різні електронні торгові майданчики. Очолює VPauto аукціоніст Франсуа Лоран Гиньяр. Його можна описати, як ідейного лідера, який провів всю свою кар’єру, намагаючись популяризувати концепцію аукціону серед широкої публіки. У 2018 році VPauto продали майже 55 000 автомобілів і досягли 85% свого обороту в режимі онлайн.

Одним з етапів індустріалізації в VPauto була дематеріалізація, яка дозволила звільнити співробітників компанії від стомливих завдань.

VPauto хотіли автоматизувати збір, сортування, індексацію і експорт своїх даних. Щоб оптимізувати управління документообігом, компанія шукала рішення, яке дозволило б отримувати дані з документів, які потім можна було б використовувати для збільшення клієнтоорієнтованості компанії. Кожен день VPauto отримувала PDF-файл, який містить відомості з бортових журналів і рахунки по всіх своїх автомобілях, які були продані на аукціоні. Потім цей документ поділявся вручну співробітником компанії, щоб кожен документ був перейменований індивідуально, а потім надісланий його покупцеві.

IRISPowerscan 10 від компанії IRIS було тим рішенням, яке привернуло увагу VPauto і стало реальним активом, що економить час і підвищує ефективність роботи співробітників.

«Завдяки функціям IRISPowerscan 10 я щодня економлю годину робочого часу, яку пізніше можу перерозподілити на більш значимі та важливі завдання», – пояснює Айдай Арсигулова, асистент з продажу в VPauto.

Рішення IRISPowerscan 10 було розроблено для задоволення потреб кожної компанії:

  • спростити бізнес-процеси;
  • зекономити дорогоцінний час;
  • підвищити продуктивність співробітників.

IRISPowerscan 10 – це універсальне програмне забезпечення для управління документами, яке сканує, імпортує, класифікує, індексує і експортує необхідні дані в будь-який бізнес-додаток.

IRIS розробляє програмне забезпечення для оптичного розпізнавання символів та їх перетворення. Програмне забезпечення та продукти IRIS допомагають людям підвищити їх продуктивність при скануванні, редагуванні та обміні цифровими файлами.

З питань придбання рішень IRIS звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua