SWOOD Design – додатковий модуль до програмного рішення SOLIDWORKS для 3D проектування виробів у меблевій промисловості.

Завдяки набору спеціальних інструментів для обробки елементів із дерева і панелей, SWOOD Design значно спрощує і прискорює створення готових конструкцій.

SWOOD Design включає інтуїтивно зрозумілі інструменти «Drag & Drop» («перетягування») і бібліотеку компонентів. Набори готових елементів і збірок дозволяють повністю автоматизувати повторні дії. Проектування меблів у SOLIDWORKS SWOOD Design зводиться до створення або вибору готового корпусу, а потім оснащення його меблевою фурнітурою: полицями, перегородками та іншими елементами. Підтримка параметризації, асоціативності, модифікації моделей.

SWOOD CAM додатковий модуль до програмного рішення SOLIDWORKS для переходу від фази проектування до безпосереднього виробництва. У зв’язку з можливістю використання повної сфери доступних технологій, користувач здатний правильно запрограмувати деревообробний верстат ЧПУ. Кінцевим результатом роботи в SWOOD CAM є згенерована програма NC і документації для виробництва.

Компанія SOFTICO є офіційним дистриб’ютором рішень EFICAD SWOOD Design та SWOOD CAM в Україні.

SWOOD Design і SWOOD CAM є додатковими плагінами, для роботи яких необхідний SOLIDWORKS 3D CAD.

З питань придбання рішень EFICAD звертайтеся до наших спеціалістів +380(44) 383 4410 або solidworks@softico.ua.