Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила Джорджа Бейшлага президентом TeamViewer у Північній та Південній Америці. Джордж, який досі обіймав посаду начальника відділу кадрів та стратегії, розпочне виконання своїх обов’язків з моменту вступу на посаду.

Джордж Бейшлаг є невід’ємною частиною історії успіху TeamViewer з моменту свого приходу до компанії у 2018 році. Він був ініціатором виходу TeamViewer на IPO у 2019 році і відтоді відповідав за низку найважливіших проектів компанії, включаючи ключові придбання та розробку загальної стратегії. Джордж поєднує знання у сфері фінансів, розвитку бізнесу та реалізації проектів. Його досвід взаємодії з керівництвом, глобальною організацією продажу та підтримки клієнтів, а також HR-командами дозволить йому використовувати найкращі методи та підвищити ефективність та результативність продажів у Північній та Південній Америці.

Генеральний директор TeamViewer Олівер Штайл сказав: “Джордж Бейшлаг – ідеальний кандидат на посаду президента TeamViewer в Америці. Він відрізняється відповідним стилем мислення та пропонує свіжі ідеї для прискорення зростання та забезпечення успіху регіону в найближчі роки. Він зарекомендував себе як відмінний керівник на різних посадах у TeamViewer, де він успішно виводив людей і відділи на більш високий рівень”.

Джордж Бейшлаг, президент TeamViewer у Північній та Південній Америці, сказав: “Для мене велика честь отримати можливість привнести свій досвід у ринок, який має вирішальне значення для розвитку компанії TeamViewer. Моїм пріоритетом є подальший розвиток та зміцнення організації продажів у всьому регіоні”.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.