Нові версії XRY, XAMN і XEC допоможуть вашій організації швидше і з меншими зусиллями витягувати та аналізувати цифрові речові докази і дані розвідки.

Переваги:

XRY 9.0 виконує вилучення даних швидше за всі попередні версії, а також відрізняється підвищеною безпекою і покращеним стисненням для максимального використання дискового простору.

Нова функція дозволяє слідчим, оперативним співробітникам та іншим особам отримувати певні типи файлів, створені в задані інтервали часу – ідеально для проведення обмежених розслідувань і збору речових доказів з пристроїв свідків.

Додана підтримка як логічного, так і фізичного вилучення даних з ряду пристроїв Samsung Galaxy A & J, а також кількох нових пристроїв на базі MediaTek Alcatel і Huawei. XRY тепер також підтримує вилучення даних додатків з TikTok, TamTam Messenger і Wire.

Покращена структура керівництва по пристроях спрощує навігацію, пошук і використання відповідних профілів вилучення.

У XAMN 5.0 реалізована нова концепція, яка спрощує перегляд і управління справами, а також файлами з витягнутими даними всередині справи. У XAMN Horizon впроваджена нова функція «Суб’єкти», яка допомагає зосередити розслідування на особах які цікавлять, їхніх діях та відносинах з іншими. Вона забезпечує інтелектуальне, автоматизоване і консолідоване уявлення їх пристроїв, облікових записів та багато чого іншого.

XEC Director 6.0 спрощує роботу керівників по відстеженню ефективності за допомогою нових звітів з автоматичним плануванням.

Ці версії містять набагато більше нових і покращених можливостей, тому не пропустіть можливість скористатися всією потужністю XRY, XAMN і XEC в своїй дійсно важливій роботі в області мобільної криміналістики. Завантажте нові випуски зараз.

Джерело MSAB 

З питань придбання рішень MSAB звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua