У березні цього року корпорація Microsoft анонсувала новий додаток Microsoft Family Safet – який допоможе забезпечити безпеку членів сім’ї в цифровому світі, додаток вже доступний для скачування на iOS та Android. Рішення дозволяє захистити дітей від небажаного контенту в інтернеті, встановити ліміт часу на використання ігрових додатків, налаштувати повідомлення про покупки, а також ділитися інформацією про місцезнаходження з іншими членами сім’ї. Додаток допоможе налаштувати ПК на Windows 10, консолі Xbox та пристрої Android.

Основні можливості програми Microsoft Family Safety:

Щотижневі звіти про інтернет-активності 

Щотижневі звіти електронною поштою, які містять основну інформацію про інтернет-активності дитини. Переглядайте дані про час використання пристроїв, кількість відвіданих веб-сайтів, які діти шукають в інтернеті, а також історію пошукових запитів.

Керування екранним часом

Встановлюйте тимчасові обмеження екрану для всіх пристроїв Windows і Xbox. Це дозволить встановлювати обмеження за часом для додатків, які не пов’язані з навчанням, завдяки чому забезпечується гнучкість: діти можуть використовувати свої пристрої переважно для навчання, при цьому час, який вони можуть витратити на інші додатки та ігри, буде обмежено.

Обмеження небажаного контенту в Інтернеті

Додаток дозволяє використовувати пошукові та веб-фільтри для настройки списку дозволених або заблокованих для дітей сайтів. Функція працює в зв’язці з браузером Microsoft Edge на Windows, Xbox і Android.

Сповіщення про покупки в Microsoft Store 

Функція надає можливість налаштувати отримання сповіщень про покупки в Microsoft Store, а також необхідність схвалення операції перед покупкою.

Можливість ділитися своїм місцезнаходженням 

Обмін місцезнаходженням дозволяє побачити на карті останнє розташування кожного члена сім’ї і зберегти місця, які вони відвідують найбільше, щоб знати, що всі близькі знаходяться в безпеці.

Крім того, компанія внесла ряд покращень в додаток Microsoft Family Safety:

– Додана нова можливість блокування або розблокування певних програм.

– Додаток став більш доступним та інклюзивним: покращений візуальний контраст, щоб допомогти користувачам з порушеннями зору, і забезпечений додатковий контекст для користувачів, що використовують програми читання з екрану.

– Збільшено кількість інтервалів додаткового екранного часу, щоб батьки могли швидко відповідати на запити про продовження. Тепер можна легко додати 15 хвилин, 30 хвилин, 1, 2 або 3 години додаткового часу.

– Додана кластеризація розташування, за допомогою якої можна швидко побачити кількість людей, коли кілька членів сім’ї знаходяться в одному місці, і збільшити екран, щоб зрозуміти, хто конкретно.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua