Як було анонсовано в лютому 2023 року під час проведення 3DEXPERIENCE WORLD 2023:

  • Починаючи з липня 2023 року, всі нові придбання ліцензій SOLIDWORKS Desktop CAD (постійні, тимчасові, автономні або мережеві) будуть включати хмарні сервіси, як частину підписки.
  • Користувачі, які вже мають діючі підписки на ліцензії SOLIDWORKS Desktop CAD, будуть мати можливість оновити їх до підписки з хмарними сервісами за додаткову плату. Однак, вони також зможуть продовжити свою звичну підписку, якщо цей варіант вигідніший для них.

Зміни бізнес-моделі SOLIDWORKS, починаючи з липня 2023 року:

  • Всі нові постійні ліцензії на продукти десктопного портфелю SOLIDWORKS будуть вимагати обов’язкову дворічну підписку. Після двох років обов’язкової підписки, якщо замовник вирішить не продовжувати підписку, його ліцензія стане постійною. Однак, в такому випадку, він втратить доступ до хмарних сервісів для CAD, оновлень версій та підтримки.
  • Ціни на нові підписки та тимчасові ліцензії для продуктів SOLIDWORKS Desktop CAD, за винятком решти десктопного портфелю (PDM, Simulation, Composer і т. д.), будуть збільшені. Це збільшення вартості відображає лише частину додаткової цінності, яку отримують замовники, і забезпечує необхідні інвестиції у якісні продукти та сучасну хмарну інфраструктуру.

Будь ласка, відвідайте цю сторінку, щоб дізнатися багато корисного про хмарні сервіси, які будуть включені в підписки SOLIDWORKS.

Джерело: SOLIDWORKS

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.