Microsoft Excel – найбільш вживане програмне забезпечення для роботи з електронними таблицями. Воно дає можливість створювати візуально привабливі таблиці і легко читабельні діаграми, які швидко передають дані.

Проте, під час відправки файлів XLS деякі програми для перегляду Excel відображають контент по-різному. Це особливо помітно, коли у користувачів інша версія Excel або інше операційне програмне забезпечення.

Пропонуємо розглянути можливість конвертації файлів XLS в PDF-файлів, оскільки це універсальний формат, в якому можна переглядати файли на будь-якому пристрої, включаючи ноутбуки, планшети, настільні комп’ютери і смартфони.

Ось деякі з причин, з яких PhantomPDF є одним із найкращих конвертерів Excel у PDF.

Foxit PhantomPDF – це універсальний конвертер і редактор Excel у PDF. Foxit PhantomPDF – один із найвідоміших редакторів PDF на ринку. Foxit Software має більше 560 мільйонів користувачів і 100 000 клієнтів у більш ніж 200 країнах. Компанія пропонує рішення PDF, такі як PhantomPDF, для користувачів і галузей по всьому світу. Серед безлічі інструментів і функцій, пропонованих PhantomPDF One, крім повноцінного редагування PDF-файлів, є можливість конвертувати файли Excel у PDF, і навпаки.

Foxit PhantomPDF більш прогресивний, ніж більшість конвертерів Excel у PDF, оскільки користувач може встановлювати власні параметри. Наприклад, можна конвертувати один лист Excel або всю книгу. Також конвертувати імена аркушів Excel у закладки у створених PDF-файлах. Навіть можна обрати варіант, щоб отриманий PDF-файл був позначений тегами для доступу людей із порушеннями зору.

Foxit PhantomPDF може створювати будь-які файли для друку, включаючи електронну таблицю Excel, у форматі PDF. Все, що потрібно зробити, це просто перетягнути файл у вікно програми.

Також можна створити PDF-файл із Microsoft Office, виконавши такі дії:

  1. Запустити Foxit PhantomPDF, обрати «Файл» > «Створити» > «Із файлу» або обрати «Конвертувати» > «Із файлів» > «Із файлу» .
  2. У діалоговому вікні «Відкрити» обрати файл електронної таблиці Excel, або натиснути «Відкрити з ECM», щоб обрати його в системі ECM або хмарній службі. Після натиснути «Відкрити», щоб почати конвертацію.
  3. Після того, як конвертований файл PDF автоматично відкриється в Foxit PhantomPDF, натиснути кнопку «Зберегти» або обрати «Файл» > «Зберегти».
  4. Ввести ім’я файлу та вказати місцезнаходження у спливаючому діалоговому вікні «Зберегти».

Навіть можна створити PDF-файл зі своєї електронної таблиці Excel, якщо ви щойно скопіювали лист у буфер обміну. Це має такий вигляд:

  1. Обрати «Файл» > «Створити» > «Із буферу обміну» або обрати «Конвертувати» > «Із буферу обміну» .
  2. Тексти або зображення в буфері обміну будуть конвертовані у новый файл PDF.

Foxit PhantomPDF надає безліч простих способів конвертації файлів електронних таблиць Excel у PDF. Таким чином, ви завжди можете бути впевнені, що будь-хто, хто переглядає вашу таблицю, зрозуміє інформацію так, як ви хочете.

Джерело Foxit

З питань придбання рішень Foxit звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua