Bitdefender, світовий лідер у галузі кібербезпеки, що захищає понад 500 мільйонів систем у 150 країнах, оголосив, що отримав перше місце у двох основних категоріях комплексного тестування, проведеного незалежною аналітичною компанією AV-Comparatives, і отримав відмінні оцінки в обох.

Bitdefender пройшов Attack Test, створений AV-Comparatives для використання можливостей виявлення матриці MITRE і ідентифікації TTP. Bitdefender перший в історії AV-Comparatives набрав 100%.

Компанія AV-Comparative додала тест Enhanced Real-World Test у свій звіт за другу половину 2019 року, щоб виміряти захист від сучасних постійних загроз. Новий тест був запитаний компанією CISO, в якій вважають його важливим інструментом піж час визначення найкращих способів захисту активів компанії.

Bitdefender і його бізнес-рішення мають давню традицію ранжирування в топі, а останні результати тестів Real-World Protection і Enhanced Real-Protection, які отримали 100% за кількістю виявлень, тільки зміцнюють позиції компанії на ринку кібербезпеки.

Результати наголошують на здатності бізнес-рішення GravityZone захищати системи в будь-якому сценарії, але, що більш важливо, і в повсякденному використанні. Продукт може блокувати складні атаки, від яких щодня страждають компанії, включаючи безфайловие загрози та експлойти.

Bitdefender також отримав сертифікацію «Advanced Threat Protection» для корпоративних продуктів від AV-Comparatives.

Щоб отримати сертифікацію в грудні 2019 роки як «схвалений бізнес-продукт AV-Comparatives», продукти повинні набрати не менше 90% у загальному тесті захисту в реальному середовищі, при цьому на будь-якому чистому програмному забезпеченні/веб-сайтах має бути менше 100 помилкових спрацьовувань.

Рішення Bitdefender, провідної світової компанії у галузі кібербезпеки, легко виявляють майнери, а також забезпечують захист фізичних і віртуальних ПК і серверів, поштових скриньок і мобільних пристроїв.

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua