AV-TEST, одна з найшанованіших незалежних організацій із тестування у галузі кібербезпеки, вручила Bitdefender чотири нагороди за найкращий захист.

Результати публічних тестів, проведених незалежними лабораторіями AV-TEST, стали вже стандартом на сьогоднішньому ринку кібербезпеки. Вручення щорічних нагород AV-TEST – це одна з найголовніших подій для аналітиків, керівників компаній та інвесторів, які прагнуть зрозуміти, які рішення є найбільш ефективними.

У 2021 році Bitdefender отримав чотири нагороди AV-TEST Awards, дві за свої домашні рішення Bitdefender Internet Security для Windows і Bitdefender Mobile Security для Android, і ще дві за свої бізнес-рішення Bitdefender GravityZone Advanced Business Security і Bitdefender GravityZone Ultra Plus Security. Вони продемонстрували 100-відсоткове блокування як проти щоденних шкідливих програм, так і проти серйозних атак. Завдяки цьому досягненню, Bitdefender отримав найбільшу кількість нагород серед усіх компаній, що займаються кібербезпекою у своїх категоріях-учасниках.

Крім того, за останні 7 років Bitdefender отримав 8 бізнес-нагород AV-TEST за захист і ефективність, продемонструвавши послідовність у забезпеченні найкращого захисту корпоративних систем і одночасно кращі показники продуктивності.

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.