Компанії Adobe і Microsoft, лідери в галузі програмного забезпечення для роботи з документами, розширили партнерство і провели інтеграцію своїх продуктів. Головна мета нового етапу партнерства – забезпечити клієнтів можливістю ефективно працювати в команді, спілкуватися і приймати рішення, використовуючи всі пристрої і додатки.
У найближчі тижні компанії Adobe і Microsoft планують здійснити наступні інтеграції:
– Інтеграція Adobe Sign і Teams дозволяє контролювати всі етапи документообігу в режимі реального часу. Ви будете отримувати повідомлення про підписання, зможете перевіряти, які документи відправлені на підпис, підписані або очікують підписання, а також відправляти нагадування тим, хто не підписав документ вчасно.
– Інтеграція Adobe Acrobat і Microsoft Teams: з нею користувачі Acrobat зможуть в реальному часі коментувати PDF-документи, які зберігаються в SharePoint, OneDrive або Teams.
– Інтеграція Adobe Document Services і Power Automate прискорить конвертування документів Word в PDF, зміна і експорт PDF.
– Інтеграція Adobe Sign і Power Automate включатиме в себе функції “Support array” – ідеально підходить для робочих процесів, які вимагають великої кількості одержувачів і документів.
– Інтеграція Adobe Sign і Dynamics 365 Customer Service дозволить відправляти, підписувати, відстежувати і реєструвати контракти з використанням надійних електронних підписів в Microsoft Dynamics 365 – де і коли зручно, і на будь-якому пристрої.
– Інтеграція Adobe Acrobat для SharePoint і OneDrive: з нею можна буде відкривати, коментувати і редагувати PDF-файли в браузері – прямо з SharePoint або OneDrive. Миттєво підписувати угоди і швидко обробляти файли PDF.
– Інтеграція Adobe Document Cloud і Microsoft Graph дозволить відображати документи, які зберігаються в Document Cloud, а потім виконувати будь-які дії з ними з результатів пошуку Microsoft 365.
Всі ці інновації стануть доступними вже найближчим часом.

Джерело Adobe

Якщо Ви хочете купити рішення Adobe, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua