Корпорація Adobe випустила виправлення для системи безпеки, в якому виправлено 119 помилок. Сюди включені виправлення в Premiere Pro, Creative Cloud, Prelude, Acrobat і Reader, Effects, Character Animator, Experience Manager і Photoshop.

Більшість вразливостей, включених в останні виправлення, зачіпали Acrobat і Reader для Windows і macOS. У Photoshop було виправлено більше 34 вразливостей.

В Acrobat і Reader було усунуто в цілому 76 вразливостей, деякі з них, як повідомляється, є критичними. У патчі безпеки Adobe за серпень 2019 року також усунуто понад 34 вразливостей в Photoshop для Windows і macOS.

У додатку Creative Cloud Desktop були виправлені чотири уразливості. Зокрема, дві помилки, CVE-2019-7958 і CVE-2019-7959, могли призвести до підвищення привілеїв і виконання довільного коду. Саме тому вкрай важливо, щоб користувачі встановлювали останнє оновлення. Інші уразливості можуть призвести до відмови в обслуговуванні та підвищенню привілеїв.

В Adobe Experience Manager був виправлений один критичний недолік безпеки, і поряд з цим виправлення також було застосовано для виправлення уразливості обходу аутентифікації, яка присутня в обробнику мови розмітки безпеки (SAML) в AEM версій 6.4 та 6.5. Ця помилка має потенціал для віддаленого виконання коду.

У Adobe Premiere Pro була виправлена ​​уразливість, що дозволяє хакерам виконувати довільний код, а Adobe Character Animator виправляє проблему небезпечного завантаження бібліотеки, яка може призвести до перехоплення DLL.

Джерело Gadgets

Adobe змінює світ за допомогою цифрових технологій.

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua