3 березня 2021 року в Adobe оголосили, що випустили першу версію Photoshop для роботи на Mac із новим чипом M1. А в оновленому Photoshop на iPad були додані нові важливі функції – історія версій Cloud Documents і автономний доступ до Cloud Documents. Крім того, в плагіні Adobe Camera Raw тепер доступна нова функція надвисокої роздільної здатності.

Photoshop на Mac із M1

У новому релізі додаток Photoshop працює на комп’ютерах Mac із процесором M1 і використовує переваги поліпшеної продуктивності. Внутрішні тести Adobe показують, що широкий спектр функцій працює в 1,5 рази швидше, ніж системи попереднього покоління з аналогічною конфігурацією.

Photoshop на iPad

Спеціалісти Adobe представили дві нові функції для Photoshop на iPad: перегляд історії версій Cloud Documents і можливість працювати з Cloud Documents в автономному режимі.

Історія версій Cloud Documents

Оскільки хмарні документи зберігаються автоматично, кожен документ також має історію версій. Тепер можна переглядати і повертатися до будь-якої версії документа за останні 60 днів. Версії можна додавати в закладки, перейменовувати і зберігати назавжди.

Cloud Documents доступні в автономному режимі

У новій версії Photoshop можна обрати хмарні документи, які потрібно зберегти локально та отримувати до них доступ в автономному режимі. Завантажити хмарні документи можна з головного екрану. Або, щоб звільнити місце на iPad, можна видалити документ із локального кеша, вибравши «Зробити лише онлайн».

Суперроздільна здатність у плагіні Adobe Camera Raw

З новою функцією надвисокої роздільної здатності в плагіні Adobe Camera Raw в Photoshop одним натисканням миші можна перетворити 10-мегапіксельну фотографію на 40-мегапіксельну. Незабаром ця функція також буде доступна в Lightroom і Lightroom Classic.

Збільшення фотографії часто призводить до розмиття деталей, але Super Resolution використовує передову модель машинного навчання. Завдяки цьому великому набору навчальних програм Super Resolution інтелектуально збільшує фотографії, зберігаючи при цьому чисті краю і важливі деталі.

Джерело Adobe

Якщо Ви хочете купити рішення Adobe, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua