Безкоштовні інструменти Creative Cloud пропонуються студентам до 31 травня 2020 року.

Останні кілька тижнів показали, що навіть за часів нестабільності, школи і бізнес-спільноти залишаються сильними і заповзятливими, продовжуючи знаходити нові шляхи для продовження навчання та збереження стабільності в бізнесі.

У зв’язку з тим, що багато шкіл змушені закриватися і переходити на навчання в режимі онлайн через COVID-19, Adobe надає більш широкий доступ до додатка Adobe Creative Cloud для комп’ютерів. Це дозволить студентам і викладачам постійно стежити за ходом навчального процесу, роботою в команді і успішністю учнів завдяки домашньому доступу до Creative Cloud.

Починаючи з сьогоднішнього дня, Adobe надає своїм клієнтам з вищих навчальних закладів по всьому світу безкоштовну версію програми Creative Cloud для тимчасового “домашнього” доступу для своїх студентів і викладачів. Це триватиме до 31 травня 2020 року без додаткової оплати.

Впровадження практики дистанційного навчання є новою схемою для багатьох викладачів і професорсько-викладацького складу. Через співтовариство Adobe розробники курирують ресурси, що допомагають педагогам і керівникам шкіл відкрити для себе надихаючі проекти, кращі практики та нові ідеї. Це допоможе продовжити навчання у віртуальному середовищі.

Adobe також грає важливу роль в роботі шкіл, підприємств та державних установ, і до 1 липня 2020 року пропонує безкоштовний 90-денний доступ до Adobe Connect, рішення для проведення веб-конференцій. Ця пропозиція дає користувачам можливість приєднуватися до зборів, тренінгів та віртуальних класних кімнат з дому.

Оскільки клієнти Adobe, що працюють в сфері освіти, трудяться над забезпеченням як безпеки, так і безперервності навчання, мета Adobe – допомогти їм з інструментами, необхідними для того, щоб пережити ці нестабільні часи.

Джерело Adobe

Adobe змінює світ за допомогою цифрових технологій.

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua