Корпорація Adobe представляє нову версію Illustrator 2020.

Векторний графічний редактор у новій версії відрізняється покращеною продуктивністю і стабільністю. Тепер великі складні файли з декількома монтажними областями відкриваються удвічі швидше. Також у новій версії врахували найпопулярніші запити користувачів, а саме:

  • додана можливість увфмкнути перевірку орфографії, щоб попереджати про помилки правопису під час введення тексту;
  • оновлена функція спрощення шляхів для ефективного видалення непотрібних точок прив’язки під час збереження їхньої цілісності.

І останнє, але не менш важливе: у корпорації Adobe оголосили, що в 2020 році вийде Illustrator для iPad.

Файли відкриваються удвічі швидше

У новій версії було виправлено безліч дрібних помилок, що дозволило зробити цей випуск найнадійнішим з усіх. Процеси збереження в Illustrator були покращені, тому файли з дуже складними векторними ілюстраціями, декількома вбудованими зображеннями і файли з безліччю монтажних областей відкриваються значно швидше.

Безперебійна робота. Теперь файли зберігаються у фоновому режимі

Тепер під час збереження файлу в Illustrator, більше не потрібно зупиняти поточну роботу. Збереження файлів може виконуватися у фоновому режимі, щоб користувач міг продовжити роботу.

Швидкий рендеринг ефектів та попередній перегляд

Проекти з використанням Drop Shadows або Gaussian Blurs тепер будуть рендеритися швидше. Також тепер можна попередньо переглянути ефекти на проектах, перш ніж їх використовувати.

Ефективніше спрощення шляхів

В Illustrator 2020 оновлений інструмент спрощення шляху. Тепер він став ще ефективнішим під час видалення випадкових, непотрібних і надлишкових точок.

Попередження про орфографічні помилки

З’явилася можливість увімкнути перевірку орфографії з оповіщенням у реальному часі. Якщо є орфографічна помилка, користувач побачить червоний індикатор під словом. Тепер Ви можете отримати пропозицію по правопису безпосередньо у Вашому документі.

Джерело Adobe

Adobe змінює світ за допомогою цифрових технологій.

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua