У зв’язку з повномасштабною війною в Україні компанія Acronis припиняє свою роботу у Росії. Компанія Acronis всіляко підтримує народ України.

Acronis – міжнародна компанія, заснована у 2003 році у Сінгапурі та зареєстрована у Швейцарії у 2008 році. У компанії працюють понад 2 000 співробітників у 34 країнах та 19 офісах у всьому світi. Технології Acronis створюються, тестуються, зберігаються, поширюються та ліцензуються у штаб-квартирі в Шаффхаузені, Швейцарія. Рішення Acronis не продаються у Росії з 2017 року.

Гуманітарна підтримка

Фонд Acronis Cyber Foundation виділив 500 000 $ на гуманітарну допомогу постраждалим в Україні. Acronis також відкриває можливості працевлаштування в офісах у всьому світi для українських біженців. Співробітники Acronis Cyber Foundation працюють з різними організаціями над додатковими заходами, такими як грошова допомога та надання житла, їжі та одягу.

Кіберзахист для клієнтів та партнерів Acronis

Програмне забезпечення Acronis, як і раніше, доступне без будь-яких збоїв. Нижче наведено три важливі кроки, які фахівці Acronis роблять для забезпечення безпеки програмного забезпечення та даних:

  • Acronis IP та програмне забезпечення Acronis створюються, тестуються та зберігаються у штаб-квартирі у Швейцарії.
  • Життєвий цикл розробки рішень для забезпечення безпеки був спрямований на запобігання атак зловмисників та ланцюжкa поставок на код компанії.
  • Жодна із служб кіберзахисту та глобальні центри обробки даних Acronis не розташовані в Росії. Центри обробки даних Acronis пройшли численні сертифікації, включаючи сертифікати ISO, SOC, HIPAA, CJIS та NIST 800-171, а також відповідають вимогам стандарту FIPS 140-2. Дата-центри Acronis відповідають усім вимогам GDPR у всьому світі, і навіть перевершують їх.

Acronis продовжуватиме підтримувати своїх клієнтів та партнерів та приєднується до всіх тих, хто за мир у всьому світі.

Джерело Acronis 

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.