У сучасному цифровому світі втратити дані можна різними способами. Крім того, існує велика кількість шкідливих програм, які зазвичай починають свої атаки з резервних копій, тому у користувача немає можливості відновити їх. І досі не було єдиного рішення, яке вирішило б ці проблеми.

Новий Acronis True Image 2021 об’єднує розширені можливості кібербезпеки з найкращим у своєму класі персональним резервним копіюванням.

Це перше у світі повне рішення для індивідуального кіберзахисту, спеціально розроблене для спрощення керування захистом і більш доступне за ціною, при цьому воно значно підвищує безпеку даних і пристроїв.

Навіщо інтегрувати резервне копіювання та кібербезпеку?

Останні версії Acronis True Image включають захист від програм-вимагачів і швидко зростаючих кіберзагроз, але з запуском Acronis True Image 2 021 ці можливості розширилися, включаючи:

  • Захист в режимі реального часу, заснований на поведінковій евристиці з поліпшеним ІІ, що зупиняє всі шкідливі програми, включаючи атаки нульового дня від раніше невідомих загроз.
  • Антивірусне сканування за запитом всієї системи або швидке сканування файлів із підвищеним ризиком, які можна запланувати заздалегідь або запустити миттєво.
  • Веб-фільтрація, яка автоматично блокує доступ користувачів Windows до шкідливих веб-сайтів, які містять шкідливе ПЗ, дезінформацію і шахрайський контент.
  • Захист відеоконференцзв’язку не дозволяє хакерам використовувати популярні програми, такі як Zoom, Cisco Webex і Microsoft Teams.

Сила одного рішення

Як єдине інтегроване рішення Acronis True Image 2021 закриває ці прогалини, роблячи захист і безпеку більш ефективними, простішими в керуванні і більш доступними.

У результаті користувач одержує оригінальні незмінені дані, що не містять шкідливих програм, для безпечного відновлення. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс спрощує керування безпекою та резервним копіюванням.

Резервні копії надійні, як ніколи

Розширення вбудованого засобу захисту від шкідливих програм не відбувається за рахунок можливостей резервного копіювання Acronis True Image, оскільки ризики, такі як збій диска, випадкове видалення, а також втрата або крадіжка пристроїв, зберігаються.

У новому випуску є кілька поліпшень, зокрема:

  • Відновлювана реплікація резервних копій. Якщо відключення відбувається під час реплікації даних у хмарі, процес поновлюється з точки переривання, щоб уникнути дублювання раніше реплікованих даних.
  • Більш швидка перевірка резервних копій. Тепер можна обрати перевірку останньої версії для своєї резервної копії, що значно прискорює стандартний процес перевірки ефективності резервних копій.
  • Розширені можливості віртуальних машин. Тепер є можливість монтувати, переміщати, перейменовувати і перетворювати архіви .tibx на формат .vhd, що дозволяє запускати їх як віртуальні машини.

Із запуском Acronis True Image 2021 бачення повного та ефективного особистого кіберзахисту стало реальністю, і відома незалежна лабораторія із дослідження безпеки AV-TEST надала результати, що підтверджують цей факт.

У липні і серпні 2020 року незалежна лабораторія провела приватне тестування інтегрованого засобу захисту від шкідливих програм Acronis True Image 2021. На замовлення Acronis AV-TEST перевірила рішення для персонального кіберзахисту на відповідність сертифікаційним тестам лабораторії на захист і зручність використання.

За результатами Acronis True Image виявляв і блокував кожну атаку в тесті захисту, але викликав тільки одне помилкове спрацьовування під час тесту на зручність використання.

Проти 64 запущених програм Acronis True Image показав відмінні результати і не генерував ніяких помилкових тривог або втручань.

У своєму остаточному аналізі про Acronis True Image 2021, компанія AV-TEST зазначила, що «цих результатів безумовно буде досить, щоб пройти сертифікацію та отримати високий бал в офіційному сертифікаційному тесті AV-TEST».

За оновленнями новин про дату виходу Acronis True Image 2021 стежте на нашому сайті.

Джерело Acronis

Якщо Ви хочете купити рішення Acronis, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua