Компанія Acronis, світовий лідер у галузі кіберзахисту, представила новий пакет Advanced Data Loss Prevention (DLP) для Acronis Cyber ​​Protect Cloud – революційного рішення, що захищає від витоку даних постачальників керованих послуг (MSP) та компанії всіх масштабів. Рішення не вимагає багато часу для розгортання та висококваліфікованих спеціалістів для його обслуговування.

Використовуючи багаторічний досвід MSP у сфері захисту даних, це розширення дозволяє вирішити основні проблеми, які заважають впровадженню DLP-рішень: трудомістке розгортання та складне безперервне адміністрування.

Acronis Advanced DLP

Інтеграція поведінкових DLP-функцій у хмарну платформу Acronis Cyber Protect Cloud розширює можливості щодо забезпечення єдиного захисту даних, кібербезпеки та управління системами, даними та робочими навантаженнями незалежно від їхнього розташування. Acronis Cyber Protect Cloud пропонує безпрецедентний набір можливостей кіберзахисту, які включають систему кібербезпеки NIST від ідентифікації до відновлення, що дозволяє забезпечити безперервність бізнесу в разі загрози з боку кіберзлочинців, інсайдерських ризиків або технічного збою.

Ознайомча версія Acronis Advanced DLP:

– Захищає конфіденційні дані, які передаються через різні користувацькі та системні з’єднання, наприклад обмін миттєвими повідомленнями та портативні пристрої.

– Використовує єдину уніфіковану консоль Acronis Cyber ​​Protect Cloud та агент для контролю та класифікації даних.

– Пропонує готові шаблони систематизації даних для найпоширеніших нормативних вимог, включаючи GDPR, HIPAA та PCI DSS.

– Забезпечує безперервний моніторинг інцидентів DLP з кількома варіантами застосування політик, що дозволяє автоматично коригувати політику з урахуванням специфіки бізнесу.

– Включає потужні функції аудиту та протоколювання, що дає адміністраторам можливість ефективно реагувати на DLP-події і проводити експертизу після злому.

Нова технологія Advanced DLP тепер доступна у рамках програми Early Access Program через Acronis Cyber Protect Cloud. Існуючі клієнти та партнери Acronis, які використовують цю платформу, можуть безкоштовно встановити та протестувати рішення.

Крім того, для нових клієнтів рішення Acronis Cyber Protect Cloud з Advanced DLP доступне у вигляді безкоштовної пробної версії.

Джерело: Acronis 

З питань придбання продуктів Acronis звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.