Останнім часом більше побоювань викликає уразливість медичних установ, зокрема, лікарень, де системи, що забезпечують догляд за пацієнтами і виконують лабораторні аналізи, часто тісно взаємодіють один з одним. Так, наприклад, в Європі за останній тиждень число випадків виявлення програм-вимагачів збільшилося на 10%.

Експерти стурбовані тим, що медики, які лікують пацієнтів COVID-19, будуть особливо уразливі, так як їм необхідний швидкий доступ до даних, додатків і системам, які вони використовують. З моменту появи COVID-19 число кібератак на представників Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) також подвоїлася.

Зі збільшенням обсягу даних і методів їх захисту, необхідно застосовувати комплексний підхід до кібербезпеки.

Компанія Acronis виробила збалансований комплекс заходів по реалізації п’яти напрямків кібербезпеки:

— безпеку

— доступність

— конфіденційність

— автентичність

— захищеність

В результаті чого, рішення Acronis забезпечують комплексний, збалансований захист.

Антивірусна програма Acronis Active Protection стала важливим захистом від хакерів. Використання штучного інтелекту і машинного навчання дозволяє ідентифікувати шкідливі загрози, виходячи з того, як функціонують різні механізми. Оскільки дана програма дозволяє виявляти підозрілу активність, а не порівнювати її з базою даних відомих загроз, це особливо ефективно в разі атак «нульового дня» із застосуванням програм-вимагачів, які ніколи не зустрічалися раніше.

Acronis Cyber ​​Backup Cloud включає в себе інтегрований AI-захист від вірусів. Будь-який новий клієнт, доданий сервіс-провайдером не оплачуватиме витрати, пов’язані з використанням Acronis Cyber ​​Backup Cloud, в період з 18 березня по 31 липня 2020 року.

Це дозволить постачальникам послуг надавати допомогу компаніям, які повинні удосконалити свій антивірусний захист — навіть якщо вони не виділили на це бюджетних коштів.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua