Компанія Acronis, світовий лідер у галузі кіберзахисту, всіляко допомагає біженцям із України, які шукають тимчасового захисту. Більшість співробітників беруть активну участь у цій благородній ініціативі, а бажаючі допомогти можуть зробити це за допомогою фінансових пожертвувань та гуманітарної допомоги.

Acronis Cyber Foundation співпрацює із всесвітньою організацією UNICEF, мета – зібрати 250 000 доларів США від спонсорів Acronis.

Компанія Acronis Bulgaria виділила місце у своєму офісі у NV Tower для збору гуманітарної допомоги від місцевих співробітників. Усім цим займається координатор – співробітник Acronis та волонтер Червоного Хреста, який стежить за тим, щоб усе зібране було доставлене до Болгарського Червоного Хреста. Співробітники Acronis глобально жертвують одяг, дитячі товари, предмети гігієни тощо, надсилаючи їх до гуманітарної організації.

Крім того, співробітники Acronis організовують заняття з арт-терапії для українських дітей у Бургасі за підтримки місцевої міської адміністрації. Арт-терапія може допомогти дітям та підліткам впоратися з емоціями, зняти стрес та покращити симптоми тривожності.

Про Acronis

Acronis об’єднує захист даних та кібербезпеку, забезпечуючи комплексний автоматизований кіберзахист, який вирішує проблеми безпеки, доступності, конфіденційності та захисту (SAPAS) сучасного цифрового світу. Завдяки гнучким моделям розгортання, які відповідають вимогам постачальників послуг та ІТ-фахівців, Acronis забезпечує чудовий кіберзахист даних, додатків та систем за допомогою інноваційних антивірусних рішень нового покоління, рішень для резервного копіювання, аварійного відновлення та управління захистом кінцевих точок на основі штучного інтелекту. Завдяки передовим технологіям захисту від шкідливого ПЗ на основі машинного інтелекту та технології аутентифікації даних на основі блокчейну Acronis забезпечує захист будь-якого середовища – від хмарного до гібридного та локального.

Джерело: Seenews 

З питань придбання продуктів Acronis звертайтесь до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.