Компанія Acronis оголосила про те, що отримала від Goldman Sachs  інвестицію в розмірі 147 мільйонів доларів. Завдяки такому фінансуванню, оцінка Acronis перевищить 1 мільярд доларів, що дозволить Acronis прискорити своє зростання в Північній Америці.

Це фінансування проходить в той переломний момент, коли Acronis успішно впроваджує нову ІТ-дисципліну кібербезпеки, яка поєднує в собі традиційний захист даних та кібербезпеку, охоплюючи 5 векторів кібербезпеки – забезпечення безпеки, доступності, конфіденційності, достовірності та безпеки даних (SAPAS).

Завдяки своєму унікальному баченню та інноваційним рішенням, підхід Acronis до кібербезпеки трансформує галузь, що частково й привернуло Goldman Sachs. Як пояснив Holger Staude, Vice President GS Growth: «Ми раді інвестувати в Acronis на цій стадії швидкого зростання. Acronis Cyber ​​Protection – інноваційне рішення, що ефективно поставляється через широкий канал постачальників послуг, змінює традиційний ринок резервного копіювання та захисту даних».

Місія Acronis полягає в захисті всіх даних, додатків і систем, тому крім додавання нових співробітників і придбання нових ресурсів, компанія хоче поширити переваги кібербезпеки на максимально можливу кількість підприємств, постачальників послуг та ІТ-фахівців.

Більш важливо, інвестиції Goldman Sachs означають, що Acronis буде продовжувати пропонувати відмінні рішення для кібербезпеки, тим самим перетворюючи галузь і забезпечуючи ІТ-фахівцям, постачальникам послуг, підприємствам і компаніям всіх розмірів захист, необхідний для протидії сучасним загрозам.

Рішення від Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність та аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, забезпечення цілісності інформації, аварійного відновлення, синхронізації корпоративних файлів та спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють в різних середовищах як локально, так і в хмарі.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua