4 травня 2021 року компанія Acronis оголосила про залучення фінансування розміром понад 250 мільйонів доларів від CVC Capital Partners VII та інших інвесторів. Таким чином, загальна вартість компанії перевищила 2,5 мільярди доларів.

Отримані кошти Acronis буде використовувати для подальшого зростання за рахунок розширення свого портфеля вбудованих продуктів кіберзахисту. Значна частина інвестицій також піде на розширення широкої партнерської мережі, в першу чергу постачальників керованих послуг (MSP), щоб допомогти їм краще задовольняти потреби клієнтів у кіберзахисті.

«Наша мета – розробити передові технології на ринку і допомогти нашим партнерам збільшити свій прибуток, забезпечуючи при цьому найкращий захист для своїх клієнтів», – сказав Serguei “SB” Beloussov, founder and CEO of Acronis.

Завдяки новому фінансуванню Acronis розширить підтримку партнерів із cloud-технологій, надавши їм додаткові ресурси для продажу і маркетингу, швидшу і локалізовану технічну підтримку, виділених менеджерів по роботі з партнерами та локальні центри обробки даних у 111 містах по всьому світу.

Джерело: Acronis

З питань придбання Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua