У липні 2021 року агент Acronis Cyber ​​Protection Agent 15.x для Windows отримав сертифікат OPSWAT Platinum для захисту від шкідливих програм. Це черговий крок вперед для технології кіберзахисту Acronis.

Програма сертифікації контролю доступу OPSWAT, вперше запущена в 2007 році, оцінює продукти для захисту від шкідливих програм і шифрування нового покоління, оцінюючи сумісність із провідними рішеннями контролю доступу та їхню ефективність для захисту кінцевих точок із високим ступенем впевненості.

Для сертифікації Platinum у цій програмі потрібно, щоб продукти відповідали різними критеріями сумісності та ефективності. З моменту свого випуску Acronis Cyber ​​Protect має можливості, які задовольняють багато з цих вимог, включаючи можливість:

  • визначити, коли було завершене останнє повне сканування системи на наявність шкідливих програм;
  • забезпечити захист від шкідливих програм у режимі реального часу, навіть якщо доступ до мережі перерваний;
  • увімкнути ефективне відновлення після того, як інцидент почався;
  • часто і своєчасно оновлювати захисту від шкідливих програм;
  • розпізнавати не менше 55% із 10 000 основних щоденних загроз, виявлених OPSWAT MetaDefender Cloud.

Завдяки доданій від тоді можливості визначати останній раз, коли були оновлені визначення локальних кінцевих точок захисту від шкідливих програм, і порівнювати це з новітніми визначеннями, доступними від Acronis, агент тепер перевершив свою попередню продуктивність і отримав найвищі оцінки.

Джерело Acronis 

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua