Стрімко зростаюча сукупність ІТ-систем і обсяг даних роблять зберігання і захист робочих навантажень дорогим і складним завданням. При цьому жодна ІТ-система не може бути надійною без відповідного захисту. Саме Acronis Cyber ​​Protect об’єднує можливості захисту даних, кібербезпеки і управління в єдине рішення, значно знижуючи складність і вартість при одночасному забезпеченні відмінного захисту. Така інтеграція дозволяє одному ІТ-фахівцю захищати значно більшу кількість пристроїв кінцевих користувачів, що дає можливість MSP забезпечувати безпеку домашнього офісу.

У міру того, як клієнти переходять з захищеного корпоративного ІТ-середовища в незахищені домашні мережі, перед MSP стоїть складне завдання щодо захисту. Більш того, кількість користувачів значно зростає, як і кількість пристроїв, при цьому кілька агентів можуть перевантажувати систему, знижуючи продуктивність.

Acronis Cyber ​​Protect об’єднує всі інструменти в одному продукті з одним агентом, однією консоллю управління і однією ліцензією. Швидке навчання, просте розгортання та оптимізоване управління дозволяють економити час і підтримувати велику кількість клієнтів одним ІТ-спеціалістом.

Для тих, хто шукає більш надійне і безпечне резервне копіювання, Acronis Cyber ​​Protect пропонує поєднання проактивного, активного і реактивного захисту. Безперервний захист даних, активний захист від вірусів і вимагань, а також можливості самозахисту, що захищають агента і сховище резервних копій, – все це забезпечує активний захист від загроз. Інтегроване аварійне відновлення, зберігання метаданих для криміналістичного розслідування, а також можливість співіснування з іншими рішеннями безпеки забезпечують динамічний захист.

Acronis Cyber ​​Protect також включає в себе засоби підвищення продуктивності ІТ-фахівців, такі як швидка оцінка стану захисту пристрою по балу #CyberFit, відображення захисту даних для виявлення будь-яких незахищених файлів, а також можливість підключення до віддаленого комп’ютера безпосередньо з консолі управління за допомогою RDP.

VMotion IT Solutions і Union Technology Cooperative проаналізували, як Acronis Cyber ​​Protect дозволить їм покращити становище своїх клієнтів в області кібербезпеки, зміцнити власні позиції на ринку та отримати додатковий прибуток.

“Ми раді запуску програми Acronis Cyber Protect”, – заявив Nick Keene з Synapsys. Це відмінний продукт, і наявність уніфікованого продукту з єдиним агентом і інтерфейсом матиме велике значення для нашого ринку “.

Унікальна інтеграція захисту даних і кібербезпеки на базі AI в Acronis Cyber Protect дозволяє компанії Ingram Micro Cloud задовольняти потреби з кіберзахисту постачальників послуг, малого і середнього бізнесу, а також робочих навантажень на підприємствах “, – заявив Tim Fitzgerald, Vice President Vice President, Cloud Channel Sales, Ingram Micro.

Через раптову коронавірусну пандемію компанія Acronis розробила і впровадила в Acronis Cyber Protect набір функцій, які допомагають MSP та їх клієнтам плавно перейти до безпечної та надійної віддаленої роботи. Це вбудована функція VPN, можливість стирання даних з віддалених пристроїв, а також інтеграція з рішенням щодо безпечного спільного використання файлів.

Компанія Acronis підготувала для своїх клієнтів чудову пропозицію, до 31 липня Acronis Cyber ​​Protect безкоштовно:

Для існуючих клієнтів Acronis Cyber ​​Backup, які перейдуть на Acronis Cyber ​​Protect, MSP буде продовжувати тарифікуватися за тією ж ціною, що і Acronis Cyber ​​Backup.

При підключенні нових клієнтів рахунок за використання ними будь-яких хмарних сервісів Acronis Cyber ​​Cloud НЕ тарифікуватиметься до 31 липня.

Багато експертів і аналітиків сходяться на думці, що динаміка розвитку потреб в ІТ вимагає нового підходу – такого, який об’єднує традиційне розрізнення дисциплін захисту даних і кібербезпеки. Як єдине рішення, з єдиним агентом, інтерфейсом, політиками і консоллю управління, Acronis Cyber ​​Protect дозволяє постачальникам послуг легко і ефективно задовольняти всі зростаючі потреби клієнтів.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua