В цьому році компанія Acronis в черговий раз успішно пройшла атестацію ICSA Labs за програмою “Endpoint Product for Business”. Acronis Cyber ​​Protect Cloud пройшов всі сертифіковані тести і показав відмінні результати в роботі з AV-Comparatives і VB100. Як і в оцінках інших тестових лабораторій, Acronis Cyber ​​Protect Cloud продемонстрував відсутність помилкових спрацьовувань, показник виявлення загроз на вимогу склав 99,9%, а рівень виявлення невідомих шкідливих програм в реальних умовах – 98,2%.

Лабораторія ICSA Labs була створена в 1989 році для того, щоб знизити рівень нестабільності та внести ясність в діяльність організацій, які шукають кращі продукти в області кібербезпеки. ICSA Labs є лідером американського ринку незалежної оцінки продуктів безпеки і в даний час фокусується на ефективності виявлення продуктів при зіткненні з різними видами шкідливих програм.

ICSA Labs щомісяця проводить тестування на наявність шкідливого ПЗ за допомогою набору тестів Mainstream і публікує результати на своєму веб-сайті. Регулярне тестування вкрай важливе для того, аби встигати за постійно мінливим набором сучасних шкідливих програм.

Крім набору тестів на шкідливі програми Mainstream, ICSA Labs також тестує, як антивірусні продукти виявляють безліч інших загроз з набору тестів Collection і як продукти працюють з помилковими спрацьовуваннями.

Щоб отримати сертифікат ICSA Labs, тестований продукт безпеки повинен:

– бути на 92% ефективнішим при виявленні шкідливих нефайлових програм зараження. Результат Acronis – 98,2%;

– мати ефективність виявлення шкідливих загроз в базі даних ICSA Labs по відомих шкідливим програмам останніх років не менше 90%. Результат Acronis – 99,9%;

– крім того, при скануванні враховуються помилкові спрацьовування і результати сканування за запитом.

Після тестування Acronis Cyber ​​Protect Cloud фахівці ICSA Labs відзначили відмінні показники виявлення та високу якість рішення:

“Acronis надав дуже хороший захист в режимі реального часу від шкідливих програм, відомих в системах у всьому світі. Acronis Cyber ​​Protect Cloud не мав помилкових спрацьовувань ні на одному з тисяч файлів, які використовуються в тестуванні”.

Щодо сканування на вимогу, фахівці з тестування відзначили що: “Під час тестування Acronis Cyber ​​Protect Cloud набрав набагато більше балів, ніж потрібно за критеріями тестування”.

Фахівці компанії Acronis постійно працюють над удосконаленням продуктів Acronis Cyber ​​Protect Cloud та інших продуктів Acronis, приділяючи особливу увагу усуненню помилкових спрацьовувань, які можуть порушити роботу бізнесу.

Джерело Acronis 

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua