Протягом декількох років значення інформаційних технологій у всьому світі зросло – і зі спалахом COVID-19 ситуація миттєво набула критичного характеру. Відсутність можливості забезпечити захист IT-відділів часто призводить до того, що керівники компаній змушені скорочувати робочі місця через витоки даних. Компанії, які здатні захистити свою ІТ-інфраструктуру, отримують значну перевагу – випереджають конкурентів, економлять на витратах, генерують новий бізнес і надають додаткові робочі місця. Acronis же в свою чергу, забезпечує комплексний захист, платформу та сервіси для забезпечення кіберзахисту.

Сучасний цифровий світ вимагає розробки стратегій і технічних рішень, націлених на вирішення питань, які стосуються п’яти векторів ротації кіберпростору:

  1. Збереження – нічого не втрачається: завжди є копія для відновлення.
  2. Доступність – доступ з будь-якого місця в будь-який час.
  3. Конфіденційність – контроль над даними і доступом.
  4. Автентичність – підтвердження того, що копія є точною копією оригіналу.
  5. Безпека – захист від шкідливого ПЗ.

Компанія Acronis розробила Acronis Cyber ​​Protect – унікальний інноваційний продукт, що поєднує в собі всі п’ять векторів для забезпечення сучасного захисту ефективним і безпечним способом. Простий і ефективний захист став можливим завдяки глибокій інтеграції технологій захисту даних, безпеки та автентичності.

Acronis Cyber ​​Protect надійніше і безпечніше, ніж резервне копіювання. Це комплексне рішення:

Проактивное – дозволяє уникнути простоїв за допомогою оцінки вразливості і управління виправленнями, видалення шкідливих програм з резервних копій, перевірки стану жорсткого диска і установки виправлень для відновлення.

Активне – забезпечує безперебійний захист даних в режимі реального часу від вірусів, вимагань і крипто-зломів.

Реагує – реагування на інциденти за допомогою інтегрованого аварійного відновлення, зберігання метаданих для криміналістичного розслідування інцидентів.

Крім цього, Ви отримаєте кращий захист кінцевих точок, який підтверджено сертифікатом VB100 і доведено 100% ступенем виявлення з нульовою  кількістю помилкових спрацьовувань, як Virus Bulletin, так і незалежною лабораторією безпеки AV-Test.

Приєднавшись до бета-тестування, ви зможете переконатися в тому, як інноваційні можливості Acronis Cyber ​​Protect дозволяють вирішити безліч актуальних проблем, пов’язаних з резервним копіюванням і безпекою:

Просте адміністрування. Виявляє пристрої, які потребують захисту, і віддалено встановлює єдиний агент для захисту від шкідливого ПЗ, резервного копіювання, віддаленого робочого столу, патча і т.д.

Захист віддаленої роботи. Зберігайте продуктивність і безпеку співробітників, що працюють віддалено, за допомогою VPN, віддаленого стирання, безпечної синхронізації та спільного доступу до файлів, захисту інструментів для віддаленої роботи і т.д.

Захист від шкідливих програм нульового дня і викупу. Відкрийте для себе провідну систему Acronis Active Protection на базі ШІ, яка доповнена статичним та поведінковим аналізом.

Перевірка сумісності та судово-медична експертиза. Завдяки резервному копіюванню на основі зображень ви отримуєте важливі криміналістичні дані, які необхідні для проведення розслідувань після інцидентів.

Захист всіх важливих файлів. Ознайомтеся з інформацією, яка міститься в карті захисту даних Acronis.

Захист в режимі реального часу важливих документів. Безперервний захист даних забезпечує миттєве збереження всіх змін в критично важливих файлах, навіть в проміжках між резервним копіюванням, в різних мінімальних RPO.

Відновлення після шкідливого ПЗ. Зниження ризику повторного зараження і забезпечення безпечного, і швидкого відновлення за допомогою сканування на наявність шкідливого ПЗ. (Не доступний в бета-версії)

Автоматичне реагування на виникаючі загрози. Налаштування обсягу і графіка резервного копіювання або перевірки на наявність шкідливих програм на основі повідомлень в режимі реального часу з оперативних центрів кібербезпеки Acronis. (Не доступний в бета-версії).

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.