Новий Acronis Cyber ​​Cloud 8.0 пропонує істотні покращення базових компонентів кібербезпеки – безпеки та доступності даних. Зокрема, завдяки масштабованості групового управління пристроями та планам резервного копіювання, постачальники послуг можуть обслуговувати більших клієнтів з більшими інфраструктурами так само легко, як керувати меншими.

Acronis Cyber ​​Cloud тепер підтримує резервне копіювання і відновлення Oracle Database і SAP HANA з підтримкою додатків, а також резервне копіювання Microsoft SQL Server і Microsoft Exchange Server з підтримкою кластерів.

Звичайно, ці вдосконалення в Acronis Backup Cloud – це тільки початок. Є ще близько 25 нових функцій, серед них:

  • Безагентне резервне копіювання ВМ в Hyper-V – для економії часу на розгортання агента.
  • Автоматичне завірення архівів резервних копій – для незалежної перевірки того, що певні файли не змінені.
  • Startup Recovery Manager – для відновлення машин за лічені хвилини, навіть якщо операційна система не завантажується, без окремого завантажувального носія або мережевого підключення.

Acronis Disaster Recovery Cloud

Тепер постачальники послуг зможуть використовувати шифрування резервних копій для швидкого аварійного перемикання. Між тим, надійно збережені паролі можуть використовуватися для автоматизації операцій аварійного відновлення.

Acronis Notary Cloud

З огляду на постійно мінливий характер сучасних кіберзагроз, Acronis також постійно розширює можливості аутентифікації даних. Основні покращення в службі Acronis Notary Cloud дозволять постачальникам послуг легко включати перевірку даних через нову загальнодоступну веб-сторінку, що усуває необхідність використання інтерфейсу користувача Acronis Notary Cloud для перевірки файлів.

В цілому більше 40 основних нових функцій з’являться в Acronis Cyber ​​Cloud 8.0 вже в листопаді цього року. Це означає, що постачальники послуг отримають не тільки розширені можливості кібербезпеки, а й більш ефективні способи їх надання та нові можливості для зростання.

Джерело Acronis

Рішення від Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність та аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, збереження інформації, аварійного відновлення, синхронізації корпоративних файлів та спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють в різних середовищах як локально, так і в хмарі.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua