Відомий експерт з дашбордів Стефан Ф’ю на конференції Tableau про візуалізації даних (“Perceptual Zen: Learning to Meaningfully See”) сказав наступне: “Краще програмне забезпечення для аналізу даних те, при використанні якого Ви забуваєте про нього – це настільки природне продовження Вашого мислення, що Ви можете використовувати його, не думаючи про механіку процесу “.

Представляємо Вашій увазі 8 принципів інтерактивної візуалізації, які допоможуть при створенні дашборда і полегшать вибір при отриманні інформації:

  1. Спрощуйте – спробуйте знайти суть і показати простіше («… Нам не потрібен інструмент, який дає нам ще 19 опцій після того, як ми вирішимо, що нам потрібен графік з помилками. Нам потрібен такий інструмент, як Tableau, який знає, яка візуалізація підходить, а потім створює її. Просто. »)
  2. Порівнюйте – показуйте необхідні візуалізації поруч.
  3. Супроводжуйте – полегшуйте доступ до важливих даних.
  4. Досліджуйте – шукайте нові знання.
  5. Дивіться інакше – дайте різні уявлення одних і тих же даних, що призведе до появи нових ідей.
  6. Запитуйте “чому?” – більше, ніж «що відбувається», важливо дати зрозуміти «чому це відбувається», як виник той чи інший результат дій.
  7. Будьте скептиками – ми занадто рідко ставимо під сумнів відповіді, які ми отримуємо з наших даних, тому що традиційні інструменти ускладнюють аналіз даних. Ми приймаємо першу відповідь, яку отримаємо, просто тому що подальше вивчення важке. Більш потужні інструменти, такі як Tableau, дають Вам можливість задавати більше запитань так швидко, як тільки ми про них думаємо.
  8. Відгукуйтеся – просто відповідати на запитання для себе має обмежену вигоду. Саме здатність ділитися нашими даними веде до глобальної освіти.

Познайомитися з пробною версією ліцензії Tableau, для спрощення візуалізації даних Ви зможете за посиланням.

Джерело Tableau

Tableau Software розробляє революційні продукти, які змінюють спосіб використання даних.

Якщо у Вас залишилися питання, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або data@softico.ua