Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, у червні 2021 року оголосила про нове партнерство з компанією SAP. Це стало першим кроком в об’єднанні зусиль для цифрової трансформації робочих місць і процесів у промислових середовищах. Партнерство включає технічну інтеграцію TeamViewer Frontline, робочого процесу на основі доповненої реальності (AR) і комплекту віддаленої підтримки для автономних співробітників із рішеннями SAP для керування активами і послугами, а також спільну стратегію виходу на ринок із TeamViewer.

Перші спільні варіанти використання партнерства будуть включати віддалене, швидке і точне усунення неполадок на основі AR для сценаріїв обслуговування і ремонту у клієнтів SAP у виробництві промислового обладнання та компонентів. TeamViewer Frontline і його спеціалізоване рішення для віддаленої допомоги на основі AR, що працює пристроях, таких як розумні окуляри, дозволяє віддаленим експертам у режимі реального часу керувати співробітниками на об’єкті через складні процеси. Інтеграція забезпечить повний контроль, оскільки всі дії будуть автоматично реєструватися в програмній системі SAP.

TeamViewer Frontline вже використовується міжнародними компаніями, зкоерма: Deutsche Post DHL, BMW і Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

Також у червні 2021 року в Музеї Mersedes-Benz у Штутгарті, Німеччина, відбулися щорічні збори акціонерів TeamViewer зі звітом по виконану роботу і стратегії. Зокрема, на заході відбулася прем’єра нового офіційного корпоративного відео.

Джерело: TeamViewer

Відео: YouTube

З питань придбання TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua