Сучасні види загроз даним означають, що звичайного резервного копіювання вже недостатньо – домашні користувачі потребують більшого кіберзахисту. Зараз вдалий час, щоб допомогти Вашим клієнтам зрозуміти, чому їм необхідно оновити резервне копіювання до повного кіберзахисту.

Нещодавно компанія Acronis оголосила про запуск 15-го Acronis True Image 2019. У порівнянні з іншими продуктами, Acronis True Image 2019 пропонує п’ять потужних інструментів, які можуть зробити життя набагато простішим.

Acronis Survival Kit

Вживає всіх необхідних заходів для відновлення системи на зовнішньому жорсткому диску – від завантажувального сектора до резервного копіювання системного розділу або всього комп’ютера.

Acronis Active Protection

Автоматично виявляє і зупиняє атаки програм-вимагачів з інтегрованим захистом на основі AI, захищаючи файли, систему, а тепер і мережеві ресурси і NAS-пристрої. Програма повністю сумісна з традиційними антивірусними програмами та забезпечує активний захист всіх даних на комп’ютері.

Backup Clean-up

Дозволяє користувачам звільняти місце на диску, вручну вибираючи і видаляючи непотрібні версії резервних копій, а також допомагаючи уникнути проблем з відновленням.

Active Disk Cloning

Створює точну копію системи Windows або Mac під час її використання, без необхідності зупинки і перезавантаження системи. Дуже добре підходить для перенесення даних.

Visual Dashboard

Дозволяє користувачам миттєво керувати даними з графічним відображенням обсягу резервних копій даних, кількості версій і типів файлів.

Якщо Ви хочете скористатися рішеннями Acronis, звертайтеся до наших фахівців info@softico.ua або 0 800 75-01-34.