Відомо, що формат файлу PDF використовується для створення контенту, який зберігає зовнішній вигляд і стиль на будь-якій платформі при цьому є незмінним. Тим не менш, є моменти, коли необхідно мати можливість редагувати текст, наприклад, зміна заголовка, видалення пропозиції або додавання пункту на сторінці PDF.

У Foxit Reader є безліч розширених функцій для модифікації PDF, таких, як створення закладок, додавання посилань, вкладення файлів, додавання зображень, відтворення і вставка мультимедійних файлів, і навіть запуск JavaScript на PDF файлах, але він не призначений для редагування тексту.

PhantomPDF дозволяє коментувати текст, додавати замітки, виділяти, підкреслювати, закреслювати текст і багато іншого, а потім зберігати зміни в недавно відредагованому PDF-файлі.

За допомогою команди «Редагувати текст» ви можете редагувати текст в абзаці майже так само, як в Microsoft Office Word, а також змінювати шрифт, розмір і колір шрифту.

  1. Відкрийте документ.
  2. Клацніть вкладку «Правка».
  3. Натисніть кнопку «Змінити текст» у верхній центральній частині екрану.
  4. Щоб змінити текст, просто знайдіть його і клацніть, щоб виділити його, потім введіть новий текст.
  5. Щоб видалити його, виділіть текст, який хочете видалити, і натисніть клавішу Backspace. Або введіть новий текст прямо над виділеним текстом.

Крім цього, PhantomPDF дозволяє змінювати шрифт або зовнішній вигляд. Щоб змінити спосіб відображення тексту в файлі PDF, просто виберіть текст, який ви редагуєте, а потім за допомогою вкладки «ЗМІНИТИ», щоб вибрати інший тип шрифту, налаштувати розмір, змінити поля блоку вмісту і змінити вирівнювання та інтервал абзацу.

У PhantomPDF можна змінити вирівнювання тексту, його розмір, зробити його жирним або навіть виділити курсивом. По завершенню внесення змін необхідно виконати перевірку орфографії вмісту, щоб переконатися, що немає помилок.

Джерело Foxit

З питань придбання рішень Foxit звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua