Поспішаємо повідомити, що корпорація Microsoft оголосила про те, що вже 5 жовтня 2021 року виходить ОС Windows 11. З 5 жовтня стане доступне безкоштовне оновлення до Windows 11 для відповідних вимог ПК з Windows 10 і стануть доступні для придбання нові комп’ютери з Windows 11.

интерфейс Windows 11 на экране ноута

Ось 11 ключових особливостей цієї версії

1.Новий дизайн і звуки: сучасні, свіжі, чисті і красиві, що дають відчуття спокою і легкості.

2.Теперь Пуск використовує можливості хмари і Microsoft 365 для відображення останніх файлів незалежно від того, на якому пристрої ви їх переглядали.

3.Snap Layouts, Snap Groups і Desktops забезпечують ще більш ефективну мультизадачність і оптимізацію простору екрану.

4.Чат Microsoft Teams, інтегрований в Панель завдань, це швидкий спосіб спілкуватися з рідними.

5.Віджети, нова персоналізована новинна стрічка на базі ШІ, допоможе ще швидше отримувати важливу для вас інформацію, а в поєднанні з продуктивністю, швидкістю і ефективністю Microsoft Edge вона дозволить вам бути ще продуктивнішим в Мережі.

6.Windows 11 – це найкраща Windows для геймерів. Вона розкриє весь потенціал пристрою завдяки таким технологіям, як DirectX12 Ultimate, DirectStorage і Auto HDR. А з Xbox Game Pass for PC або Ultimate ви отримаєте доступ до більш ніж сотні високоякісних ігор для ПК з Windows 11 за невисоку щомісячну плату.

7. У Windows 11 з’явиться новий Microsoft Store з переробленим дизайном, завдяки якому вам буде простіше знаходити улюблені програми, ігри, фільми і серіали в одному перевіреному джерелі.

8.Windows 11 – сама інклюзивна версія ОС Windows з новими покращеними спеціальними можливостями для людей з особливими потребами.

9.Windows 11 відкриває нові можливості для розробників і креаторів. Тепер ще більше розробників і незалежних постачальників програмного забезпечення (ISV) зможуть розміщувати свої додатки в Microsoft Store. Крім того, створені нові інструменти для девелоперів, які допомагають спростити розробку нативних і веб-додатків, а також оновлювати зовнішній вигляд та інтерфейс додатків.

10.Windows 11 оптимізована для швидкості, продуктивності та покращених можливостей цифрового пера, сенсорного і голосового введення.

11.Windows 11 – операційна система для гібридної роботи, адаптується під особливості та потреби вашої роботи і з безпекою, покладеною в основу; ІТ-адміністратори з легкістю впораються з її розгортанням і управлінням – в новій версії ОС Windows, як і раніше, все буде просто.

Безкоштовне оновлення до Windows 11 буде проходити поетапно і виважено

Процес безкоштовного оновлення до Windows 11 розпочнеться 5 жовтня і проходитиме в кілька етапів з упором на якість. Спочатку оновлення буде доступне для нових пристроїв, які відповідають всім необхідним вимогам. Потім з часом оновлення буде поширюватися на пристрої, котрі перебувають на ринку, на основі інтелектуальних моделей, які враховують відповідність апаратного забезпечення всім вимогам, показникам надійності, віку пристрою та інших факторів, які впливають на процес оновлення. У Microsoft очікують, що всі підходящі пристрої отримають можливість безкоштовного оновлення до Windows 11 до середини 2022 року.

Джерело Microsoft 

З питань придбання продуктів Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua