Згідно з недавнім дослідженням, проведеним Five Glaciers Consulting та схваленим TÜV SÜD, рішення TeamViewer для віддаленого підключення істотно впливають на екологію. Дослідження CO₂-Avoidance-Study виявило, що лише у 2022 році користувачі та клієнти TeamViewer скоротили викиди CO₂ на 15,6 – 44,8 мільйона тонн, в основному завдяки зниженню кількості відряджень за рахунок віддалених підключень.

Для розрахунку цієї економії було проведено ретельний аналіз, що включає консультації з експертами та використання реальних даних про відрядження. Це зниження викидів еквівалентно запобіганню приблизно 41 мільйона тонн CO₂ у 2022 році.

Дані для дослідження було зібрано на основі використання TeamViewer за 2022 рік, а також опитувань понад 850 кваліфікованих учасників. Внутрішні та зовнішні інтерв’ю з експертами та клієнтами TeamViewer також використовувалися для перевірки даних.

Олександр Гюрер, директор з розвитку та закупівель TeamViewer, зазначив: “Рішення TeamViewer стали невід’ємною частиною віддаленого доступу, підтримки та контролю у різних сферах. Це дозволяє нашим користувачам значно знизити викиди вуглекислого газу, пов’язані з відрядженнями, забезпечуючи при цьому безпеку віддалених підключень та конфіденційність даних”.

TeamViewer також активно працює над зменшенням власних викидів, прагнучи досягти нульової цілі до 2040 року та скоротити викиди парникових газів категорій 1 та 2 на 50% до 2030 року.

“Окрім підтримки користувачів у скороченні викидів CO₂, ми докладаємо зусиль для скорочення власного впливу на навколишнє середовище”, – наголосив Олександр Гюрер.

Для отримання додаткової інформації та ознайомлення з дослідженням щодо уникнення викидів CO₂, будь ласка, відвідайте веб-сайт.

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.