Корпорація Microsoft продовжує повноцінне впровадження Xbox в Україні. Після травневого анонсу, влітку нарешті почався продаж Xbox Series S. А тепер стало відомо, що компанія працює над додаванням української локалізації в інтерфейс ігрової консолі.

У примітках до випуску чергової версії оновлення прошивки Xbox для учасників програми тестування Xbox Insider розповідається про нововведення нового релізу. Крім деяких нових функцій та виправлень, нова альфа-версія 2211.221017-2200 також містить переклад інтерфейсу консолі українською мовою. Зазначається, що українська тепер доступна для вибору як мови зображення консолі. Хоча її впровадження поки ще не повне. Наприклад, у Store ще не всі елементи показуються українською мовою. Microsoft звертається з проханням до учасників програми Xbox Insider повідомляти про випадки, якщо десь зустрічаються неперекладені рядки або неправильні варіанти перекладу.

Слід зазначити, що це поки що лише попередня альфа-версія оновлення. Пройде ще деякий час, перш ніж нинішня тестова версія 2211.221017-2200 дістанеться до пристроїв користувачів як фінальна релізна версія. Але у будь-якому випадку українську локалізацію Xbox можна лише вітати.

Джерело: https://bit.ly/3DDN0ua

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.