В оновленні версії браузера Microsoft Edge з’явилася довгоочікувана функціональність – можливість синхронізації вкладок та історії між платформами Android, Windows і macOS, яка покращить кросплатформне використання браузера.

До цього моменту новітній Microsoft Edge на базі движка Chromium синхронізував тільки паролі і закладки, а також дозволяв відправляти посилання на будь-який інший пристрій, прив’язаний до облікового запису Microsoft. Нещодавно синхронізація вкладок між Android і Windows з’явилася в бета-версії браузера, а тепер функція стала доступна для користувачів стабільної версії Microsoft Edge.

Нова функція вже доступна, причому від користувачів ніяких дій не потрібно (тільки пересунути відповідний перемикач в налаштуваннях браузера), так як оновлення розгортається автоматично на стороні сервера.

Microsoft активно розвиває і просуває Edge. У жовтні разом з оновленням Windows 10 October 2020 Update (20H2), вийшла бета-версія браузера для Linux (до цього вона була доступна тільки на Windows і macOS).

Джерело 

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua