Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про включення свого флагманського корпоративного рішення TeamViewer Tensor до Google Cloud Marketplace, після того, як раніше його було представлено в корпоративних маркетплейсах SAP і Microsoft.

Клієнти, які використовують Google Cloud Marketplace, тепер мають доступ до передових можливостей віддаленої підтримки та управління, а також безлічі інтеграцій і партнерських рішень, включно з Salesforce, ServiceDesk, Freshworks, Lansweeper, Malwarebytes і Ivanti Neurons, серед інших.

Альфредо Патрон, виконавчий віце-президент з розвитку бізнесу компанії TeamViewer, зазначив: “Включення TeamViewer Tensor до переліку ключових торговельних майданчиків, таких як Google Cloud, Microsoft і SAP, підтверджує статус компанії як світового стандарту віддаленого підключення, зокрема в корпоративному сегменті. З цим нововведенням ІТ-менеджери та відділи, що відповідають за закупівлі, можуть ще зручніше використовувати безпечні, масштабовані та перевірені на практиці можливості TeamViewer. Це підтверджує нашу відданість провідним рішенням у цифровому робочому просторі та демонструє надійні відносини з нашими партнерами”.

Tensor задовольняє різноманітні потреби бізнесу, включно з віддаленим доступом, ІТ-підтримкою, вбудованими пристроями та віддаленою роботою, що робить його універсальним вибором для сучасних підприємств.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.